Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterime giriyor

4.575 Gösterim
13 Ocak 2017 08:30
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterime giriyor

Bu hafta sonunda üçü yerli, beşi yabancı olmak üzere, animasyondan korku filmine farklı türlerde 8 yeni film gösterime giriyor.


Andrea Arnold'un yazıp yönettiği ve prömiyerini Cannes Film Festivali'nde gerçekleştiren American Honey, uzun bir yolculuğa çıkmış grup üzerinden bir gençlik anatomisi çıkarıyor.

Mehmet Emin Şimşek'in yönettiği Felak, yapılan bir büyü sonrası karanlık varlıkların musallat olmasıyla tehlikeye giren hayatları konu ediniyor.

Burak Donay'ın yönetmenliğini üstlendiği Gölge, Gülay'ın geçirdiği bir rahatsızlık sonrası hayatları değişen Tarık ve Gülay çiftinin hikâyesini konu ediniyor.

Orçun Benli'nin yönetmenliğini üstlendiği Hep Yek 2, karakterlerinin maceralarını ilk filmin kaldığı yerden devam ettiriyor.

Claude Barras'ın yönetmenliğini üstlendiği, prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yapan Kabakçığın Hayatı sinemaseverlere iç ısıtan bir animasyon deneyimi sunuyor.

Christian Duguay'in yönettiği Sebastian Sevgili Dostum, Cécile Aubry'nin 1965 yılında yayınlanan ünlü romanından tanıdık karakterlerin başından geçenleri aktarıyor.

Mira Nair'in yönetmenliğini üstlendiği Queen of Katwe, satranç ile tanıştıktan sonra yaşamı değişen Ugandalı bir kızın hikâyesini anlatıyor.

Jennifer Lawrence ve Chris Pratt'in başrollerinde yer aldığı bilim-kurgu Uzay Yolcuları, bir uzay gemisinde vaktinden 90 yıl önce uyanan iki insanın gizemli macerasını ele alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.