Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

3.345 Gösterim
28 Temmuz 2017 12:00
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Temmuz ayının son hafta sonunda üçü yerli, beşi yabancı olmak üzere toplam sekiz yeni film gösterime girdi.


Brian Cox'un başrolünde yer aldığı Churchill, Normandiya Çıkartması arefesinde Britanya başbakanı Churchill'in alacağı büyük kararla ilgili yaşadıkları konu ediniyor.

Ahmet Küçükkayalı'nın yönettiği Cin Ayet-i Aşk, hayalini kurdukları köy evine giderken bir kaza sonucu hayatları değişen Elif ve Selim'in hikâyesini anlatıyor.

Yerli komedi filmi Çılgın Kolej'de, 2016 yapımı Türk Lokumu filminin Alper Rende, Mustafa Topaloğlu, Metin Yıldız gibi isimlerden oluşan oyuncu kadrosu aynı hikâyede yeniden yer alıyor.

Wallace Kardeşlerin yönettiği Davud ve Calut: İnanç Savaşı, Davud ile Calût arasındaki düelloya odaklanıyor.

İbrahim Vurmaz'ın yazıp yönettiği Düzensiz Düzenbazlar, düzenbaz Mümtaz ile naif arkadaşı Ziya'nın hikâyesini anlatıyor.

David Alaux'nun yönettiği Orman Çetesi, bir kaplan tarafından yetiştirilen penguen Maurice ile arkadaşlarının, ormanı Koala Igor'un gazabından kurtarma mücadelelerini anlatıyor.

Charlize Theron'un başrolünde yer aldığı Atomic Blonde, Soğuk Savaş döneminde Berlin'e gönderilen bir ajanın zorlu görevini anlatıyor. Film 27 Temmuz'dan itibaren seyirciyle buluşmaya başladı.

Luc Besson'un yeni filmi Valerian and the City of a Thousand Planets, 1967 yılında yayımlanmaya başlanan, Star Wars serisine de ilham verdiği söylenen Valérian and Laureline çizgi-roman serisinden sinemaya uyarlandı. Valerian ve Laureline'in yüzlerce farklı türün beraber yaşadığı Alpha uzay şehrini korumaya çalıştığı film, 27 Temmuz'da gösterime girdi.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.