Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

1.274 Gösterim
9 Ağustos 2024 11:06
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, altısı yabancı ikisi yerli olmak üzere toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, internette giderek büyüyen şehir efsanesi Asansör Oyunu'nu oynamaya karar veren bir grup gencin yaşadıklarını anlatıyor.

 

Dünyaca ünlü aynı isimli video oyun serisinden uyarlanan Borderlands, terkedilmiş ve yüzlerce farklı tehlike barındıran Pandora gezegeninde önemli bir hazinenin peşine düşen bir grup avcının hikâyesini anlatıyor.

 

Film, üç psikoloji öğrencisinin yazdıkları tez kapsamında bir akıl hastasını araştırma konusu yapmalarıyla başlarından geçenleri konu ediniyor.

 

Film, kabuslarından kurtulmak için bir inziva kampına giden Duygu'nun burada yaşadıklarını konu ediniyor.

 

Serinin dördüncü filmi, tatil köyüne dönüştürdüğü ormanda meydana gelen bir kaza sonrası bütün gruplardan dışlanan Tili'nn gizemli biriyle tanışması sonrası yaşadığı maceraları konu ediniyor.

 

Film, ABD'de çalışma şansı yakalayan diş hekimi Damir'in, annesinin evlenmeden ABD'ye gidemeyeceğini söylemesiyle başladığı uygun eş arayışını konu ediniyor.

 

Film, John F. Kennedy Havaalanı'ndan Manhattan'a gitmek için bir taksiye binen bir kadının, taksi şoförüyle ilişkiler üzerine yaptığı derinlikli sohbeti anlatıyor.

 

Film, kendini ormanda biri tarafından ölümcül bir öfkeyle avlanırken bulan genç bir kadının yaşadıklarını konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.