Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

1.883 Gösterim
2 Ağustos 2024 11:57
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, altısı yabancı ikisi yerli olmak üzere toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Sınırlı bir süre boyunca sinemalarda izleyiciyle buluşacak olan film, Güney Koreli ünlü pop grubu Blackpink'in Born Pink konser turunu beyazperdeye yansıtıyor.

 

Film, kayıp ebeveynlerini bulmak için macera dolu bir yolculuğa çıkan Sebastian, Sophia ve küçük Wawa’nın hikâyesini konu ediniyor.

 

Film, 40 yaşındaki ev hanımı Cai'inin adım adım varoluşsal bir krize sürüklenirken geçmişindeki olayların yeniden karşısına çıkmasını konu ediniyor.

 

Film, bir grup arkadaşın kaçamak için geldikleri arkadaşları Kenan'ın gözlerden uzak evinde yaşadıkları paranormal olayları konu ediniyor.

 

Film, sevdiği kadın Tulika’nın istemediği bir adamla evlenmesi için bindirildiği trene yetişen komando Amrit'in, treni bir grup silahlı soyguncunun basmasıyla hem yolcuları hem de Tulika'yı tehlikelerden korumak için soygunculara karşı arkadaşıyla birlikte verdiği kanlı mücadeleyi anlatıyor.

 

Karikatürist Crockett Johnson’ın klasik çocuk kitabından uyarlanan film, mor tebeşiriyle çizdiği her şeyi hayata geçirebilen Harold'ın, büyüyüp kendini kitap sayfalarından fiziksel dünyaya taşımasıyla başından geçenleri konu ediniyor.

 

Film, bir baba ve genç kızının gittikleri bir pop konserinde karanlık ve uğursuz bir olayın merkezinde yaşadıklarını anlatıyor.

 

Film, birlikte eve çıkan üç genç kız arkadaşın kendilerine Velhan cinlerinin musallat olmasıyla yaşadıklarını anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.