Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

1.337 Gösterim
5 Nisan 2024 12:19
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, üçü yabancı beşi yerli olmak üzere toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, kötü planları olan bilgisayar korsanını bulmak için zorlu bir maceraya atılan Ekip Siberay’ın hikâyesini konu ediniyor.

 

Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk, insanlık tarafından yeni keşfedilen mistik yeraltı dünyasının iki devi Kong ve Godzilla'nın, bu kez hem insanlığın hem de kendilerinin varlığını tehdit eden bir tehlikeye karşı birleşmelerini konu ediniyor.

 

Film, mafyanın kızını bir aşiretin elinden kurtarmaya çalışan Gürkan ve Altan'ın başlarına gelenleri konu ediniyor.

 

Film, ünlü sanatçı Ahmet Kaya'nın Paris'te geçirdiği sürgün yıllarını konu alıyor.

 

Film, Huzur Vadisi'nin Ruhani Lideri olması için yerine yeni bir Ejderha Savaşçısı eğitmesi gereken Po'nun maceralarını anlatıyor.

 

Film, bir kardeşin kaderinin diğerine büyü yoluyla geçtiği ve bir cin kabilesiyle mücadele etmek zorunda kalan bir ailenin hikâyesini anlatıyor.

 

Dev Patel'in ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimi olan Monkey Man, bir adamın annesini öldüren ve sistematik olarak yoksulları ve güçsüzleri mağdur etmeye devam eden yozlaşmış liderlere karşı intikam arayışını konu alıyor.

 

Film, amatör bilim insanı Şahap Cenabettin'in kendi icadı olan, insanların hayallerini gerçeğe dönüştüren mucize aynaların hikâyesini takip ediyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.