Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

1.500 Gösterim
29 Mart 2024 13:32
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, altısı yabancı ikisi yerli olmak üzere toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, atalarından bugünlere kadar aynı aileye musallat olmuş bir cin kabilesinin; baba, kız ve annesini bilmedikleri ve tecrübe etmedikleri bir girdaba sokmasını anlatıyor.

 

Film, hayatındaki en değerli varlığı sevgilisi Anıl'ı kaybeden Umut’un, hayatına kaldığı yerden devam etmeye çabalarken hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalıp yüzleşmesini konu alıyor.

 

Orijinal Hayalet Avcıları ekibinin de dahil olduğu film, kadim şeytani bir gücün hapsolduğu yerden kurtulmasıyla yeryüzünü dondurmasını ve Hayalet Avcıları ekibinin bu tehlikeye karşı mücadelesini konu ediniyor.

 

Park Chan-wook'un kült filmi Oldboy, 15 yıl boyunca esir tutulan Oh Dae-Su'nun serbest kaldıktan sonra giriştiği intikam arayışını konu ediniyor.

 

Film, çalınan bir köpeği bulmak için zorlu bir maceraya atılan üç arkadaş ve Lassie'nin hikâyesini konu ediniyor.

 

Film, çalınan boynuzunu geri almak için heyecan verici bir maceraya atılan gergedan Riki ve arkadaşı ördek Beni'nin hikâyesini konu ediniyor.

 

Film, yalnız bir anne olan Natalie'nin, kızını evlerine dadanan hayaletten korumak için verdiği mücadeleyi anlatıyor.

 

Winnie The Pooh Kan ve Bal 2, Yüz Dönüm Ormanı’nda yaşanan cinayetlerden sonra kaçmayı başaran Christopher’ın etrafında gelişen olayları konu alıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.