Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

2.903 Gösterim
16 Şubat 2024 11:54
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, üçü yabancı beşi yerli olmak üzere toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, sevgi ve birlik mesajıyla nesillere ilham vermiş bir ikon olan Bob Marley'nin hayatını ve müziğini konu alıyor.

 

Film, 1990'lı yıllarda lisede arkadaş olan bir grubun 30 yıl sonra yaşadığı komik olayları anlatıyor.

 

Filmde, Olfa’nın filme adını veren dört kızından en büyük iki kızı evi terk edince ailenin yaşadığı acıyı hafifletmesi için yönetmen Kaouther Ben Hania’nın önerisiyle, iki oyuncu kayıp kızların rolünü üstleniyor. Olfa’nın geride kalan iki küçük kızı da kendilerini canlandırıyor.

 

Film, iki duyma ve konuşma engelli Baha ve Yeşim'in hayatın farklı engellerine çarpan aşkını konu ediniyor.

 

Kral Şakir serisinin yeni filmi, Şakir ve ailesinin ünlü bir teknoloji firmasının sahibine karşı mücadelesini konu ediniyor.

 

Film, paramedik olarak çalışırken gelecekte olacakları görmeye başlayan Cassandra Webb'in, ilerleyen dönemde örümcek güçleriyle farklı süper kahramanlara evrilecek üç genç kadını, hayatlarını tehdit eden bir tehlikeden korumaya çalışmasını konu ediniyor.

 

Film, insan kaçakçılığına bulaştığı Fransa'dan 25 yıl sonra dönen ve tutkusu olan ressamlığa geri dönmek isteyen Ragıp'ın, pençesinde olduğu şizofreninin etkisiyle başından geçenleri konu ediniyor.

 

Film, Milli Mücadele'nin zaferle sonuçlanmasının arifesinde, hâlâ işgal altında olan İstanbul'da Harington Kupası kapsamında karşı karşıya geldiği Birleşik Krallık işgal kuvvetleri karma futbol takımına karşı zafer elde eden Fenerbahçe'nin bu galibiyetini, istiklâl mücadelesinde yer alan dönemin önemli isimleri eşliğinde anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.