Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

2.463 Gösterim
1 Eylül 2023 11:21
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, dördü yabancı dördü yerli olmak üzere toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Hükümet suikastçılığı görevini arkasında bırakıp yaptığı korkunç şeyler yüzünden kendini affetmek isteyen Robert McCall yeni arkadaşlarının Güney İtalya'da yerel mafyaların kontrolü altında olduğunu fark eder. Olaylar ölümcül hal alırken McCall arkadaşlarının koruyucusu olup mafyayı alt etmesi gerektiğini biliyordur.

Altınel ailesinin yanında bahçıvanlık yapan Tahsin, aile tatile çıkınca evin hizmetçisi Ayperi’ye aşkını itiraf etmeyi planlar. Ancak ailesiyle gitmeyen evin haylaz oğlu Timuçin’in gece yarısı parti planı işler değiştirir. Bu partide Ayperi’nin elmaların üstüne tarçın yerine yanlışlıkla fare zehri dökmesi Ayperi ve Tahsin'i beş kişinin ölümünden sorumlu birer katil haline getirecektir.

Doru, Karatay ve dostları, kazanana Ormanın Kralı unvanı verilecek olan bir yarışmaya katılır. Eğlenceli başlayan oyunların yerini, ciddi yarışlar almaya başlar. İki tarafın oyuncuları da Kral unvanını kendi takımları adına kazanmak istese de uğruna savaştıkları Kral Tacı, tahmin edemedikleri bir sürprizle gelecektir.

2023'ün dikkat çeken korku filmi, bir grup arkadaşın bir el heykeli aracılığıyla ölülerle iletişime geçmeleri sonrası yaşananları konu ediniyor.

Rukye hocası Cemil’in yaşadığı köyde yaşayan bütün hamile kadınlarda bir musallat başlar. Cemil hoca, yaşanan bu musallatı bozmak için cin kavminin tamamını yakmasından sonra her şey geriye dönülmez bir hal alır.

Profesyonel kafes dövüşçüsü olan Kafkas'ın yıllar önce ölümüne sebep olduğu adamın oğlu Patron intikam peşine düşer ancak hedefi Kafkas olan bu planın en büyük kurbanı bir başka profesyonel kafes dövüşçüsü Pars olur. Dövüşte adil bir karaktere sahip olan Pars, kendini adil olmayan, ölümcül bir savaşın içinde bulur.

Bir grup teröristin Afganistan’da afyon kaçakçılarından kaçırdığı 100 milyon dolar dolu çantayı taşıyan uçak Kanada sınırında ormanın derinliklerinde yere çakılır. Bu çantayı kaçıran, teröristlerce aranan pilot ağaca takılarak ölür. O sırada habersizce geyik avına çıkan bir kadın ve bir erkek, 100 milyonun olduğu bu çantayı gizlice almasıyla birlikte kendilerini büyük bir tehlikenin içine atar.

Annesinin ölümünün ardından Georgie, Londra’nın dışındaki evlerinde tek başına mutlu bir şekilde yaşamaya devam etmektedir, arkadaşı Ali ile birlikte evini ve dünyasını yaşama sevinciyle doldurmaktadır. Birdenbire Georgie’nin babası olduğunu iddia eden bir adam ortaya çıkar ve onu gerçeklerle yüzleşmeye zorlar. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.