Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

2.320 Gösterim
25 Ağustos 2023 11:45
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, altısı yabancı ikisi yerli olmak üzere toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Bram Stoker'ın ünlü eseri Dracula'nınThe Captain's Log bölümünden uyarlanan film, Karpatya'dan Londra'ya özel bir kargo taşıyan Demeter adlı gemide yaşanan dehşet verici olayları konu ediniyor.

 

Film, bir ruh sağlığı merkezinde kaybolan kadın hasta bakıcıların haberini yapıp olayı araştırmak için bu merkeze hasta bakıcı olarak işe giren gazeteci Ebru'nun hikâyesini anlatıyor. 

 

Film, yok olmaya doğru giden dünyadan yerleşilecek yeni gezegenlere doğru tehlikeli seyahatlerin yapıldığı bir gelecekte, dünyanın kurtarılması için sarf edilen son çabayı anlatıyor. 

 

Neill Blomkamp'ın yönetmen koltuğunda oturduğu film, Jann Mardeborough’un olağanüstü oyun yeteneklerini kullanarak profesyonel bir araba yarışçısı olma hayallerini gerçekleştirişini konu alıyor. 

 

Film, arkasında iz bırakmayan azılı bir seri katilin bulunması için uğraş verilen FBI soruşturmasında yer alan genç dedektif Eleanor'un, katilin düşünce yapısını keşfetmeye başlamasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

 

Maksym Nakonechnyi’nin bu ilk uzun metrajlı filmi, Ukrayna’nın dürüstlük, özgürlük ve gelecek için mücadele eden kadın savaşçılarına adanmış sert bir tanıklık sunuyor.

 

2006 yılında yaşanmış gerçek bir hikâyeden uyarlanan film, kiraladıkları arabayla yolculuk ederken ölüm saçmasını konu ediniyor.

 

Film, uzay gemilerini tamir ederken UFO avcılarından kaçmak için köpeğe dönüşen üç uzaylının, bir aileden yardım alarak gezegenlerine dönme çabasını konu ediniyor. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.