Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

8.271 Gösterim
12 Mayıs 2023 12:09
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, altısı yabancı ikisi yerli olmak üzere toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, genç Sebastian'ın tatil için biraz gönülsüzce gönderildiği büyükannesinin dağ evinde, bembeyaz bir köpek olan Belle ile kurduğu dostluğu anlatıyor. 

 

Film, sevgilisi Robby ile birlikte yeni bir eve taşınan Mona'nın burada görmeye başladığı kabuslardan sonra başından geçenleri konu ediniyor. 

 

Film, ailesinden beklediği sevgiyi görememiş olan felsefe profesörü İlhan'ın kendi ailesini kurma çabasını konu ediniyor. 

 

Film, çocuklarıyla birlikte taşındığı çiftlik evinde oğlu Owen'a doğa üstü varlıkların musallat olmasıyla boğuşan Jess'in hikâyesini anlatıyor. 

 

Film, annesinin hapishanedeki mahkum bir adamla evlenme kararını değiştirmek için uğraş veren Abel'in hayata dair perspektifini değiştirmesine vesile olacak olayları anlatıyor.

 

Film, Neşeli Çiftlik'teki ekin krizinin çözülmesi için uğraş veren mucit Albert ile Kiara ve Gaute'un hikâyesini anlatıyor.

 

Film, saklı kalmış bir sırrın ortaya çıkması sonrası gelişen olayları konu ediniyor. 

 

Anime dizisi Sword Art Online'ın yeni sinema uyarlaması Sword Art Online the Movie: Progressive - Scherzo of Deep Night, Kirito ile Asuna'nın ölüm oyununda kapana kısılmalarından iki ay sonrasını konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.