Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

6.226 Gösterim
24 Mart 2023 11:03
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, beşi yabancı üçü yerli olmak üzere toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Serinin dördüncü filmi, başına koyulan ödülle onlarca kiralık katile karşı savaşan John Wick'in, özgürlüğünü elde etmek için Yüksek Şura'ya karşı mücadelesini anlatıyor.

 

Belgesel, One Direction grubunun üyelerinden Louis Tomlinson'ın çıktığı kişisel müzikal yolculuğunu gözler önüne seriyor.

 

Demon Slayer'ın yeni film uyarlaması Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Swordsmith Village, iblis avcısı Tanjiro ile arkadaşlarının kudretli bir iblis olan Gyutaro ve ekibine karşı verdikleri mücadeleyi konu ediniyor.

 

Film, çalışmak için geldikleri İstanbul'da cinlerle karşı karşıya gelen Özge ve Nisa'nın hikâyesini anlatıyor.

 

Film, yönetmen olan Erman, senarist olan Ceyhun ve oyuncu olan Berkay'dan oluşan bir arkadaş grubun bir filmi gerçekleştirme çabasını konu ediniyor.

 

Film, kızlarını üniversiteye yerleştirmek için Çorum'a gelen bir ailenin, burada kaldıkları motelde başlarından geçenleri anlatıyor.

 

Film, Fransa'nın en zengin adamının çocuğunun doğum günü için Sami'nin çalıştığı alışveriş merkezini kapatması sonrası Sami'nin başından geçenleri konu ediniyor.

 

Film, çok iyi bir arkadaşlığın hikâyesini, çocukların büyüyüp yetişkin olmalarının, babalarının izini silmeye çalışırken hep onların izinden baba evine dönüşlerinin hikâyesini anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.