Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

2.991 Gösterim
14 Ekim 2022 11:31
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, altısı yabancı ikisi yerli olmak üzere toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Modern Halloween üçlemesinin finalini yapacak olan Halloween Ends, ikinci filmin dört yıl sonrasında Laurie Strode'un başından geçenleri anlatıyor.

 

Film, okul dönüşünde maskeli biri tarafından kaçırılan sosyal medya fenomeni Kelly'nin, hayatta kalmak için verdiği mücadeleyi konu ediniyor.

 

Film, bir dönem Blefuscu ordularına karşı destek olduğu Lilliput Krallığı'nın yardım çağrısıyla adaya geri dönen Gulliver ile halkın yaşadığı zorluklarla mücadelesini konu ediniyor.

 

Film, babası veteriner olan ve çiftlikte atlarla ilgilenerek büyüyen genç Beste'nin, çiftliğin yeni sahibinin çiftliği kapatma kararı sonrası yaşadıklarını anlatıyor.

 

The Woman King, 17. yüzyılın sonlarından 19. yüzyılın sonlarına kadar varlığını sürdüren, özellikle 18. yüzyıldan itibaren Batı Afrika'nın güçlü devletlerinden biri hâline gelen Dahomey Krallığı'nın tamamı kadın savaşçılardan oluşan ordu birimi Agojie'nin, bir başka deyişle Afrikalı Amazonların gerçek hikâyesini anlatıyor.

 

Abel ve Marianne, ergen oğullarının gezegeni kurtarma planını finanse etmek için ailenin değerli eşyalarını sattığını keşfettiklerinde ortalık karışır.

 

Film, zorlu bir hayattan gelen ve müziğe duydukları tutku ortak olan Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut'un hikâyesini anlatıyor.

 

Film, devasa canavarların musallat olduğu Japonya'da, insanların mücadelesine destek için gümüş dev Ultraman'in ortaya çıkmasıyla gelişen olayları anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.