Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

1.947 Gösterim
16 Eylül 2022 10:58
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, beşi yabancı üçü yerli olmak üzere toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Burçlar, bir iş insanı olan Burcu'nun, düşkün olduğu astrolojinin hayatına etkilerini deneyimlemesini konu ediniyor.

 

Film, üniversite sınavına hazırlandığı dönemde kötüleşen ve kendisine birtakım varlıkların musallat olduğu söylenen Beren ve ailesinin hikâyesini anlatıyor.

 

Ticket to Paradise, evlenmek üzere olan kızlarına mani olmak için birbirileri arasındaki anlaşmazlıkları arkalarında bırakarak birlikte hareket eden boşanmış bir çiftin hikâyesini anlatıyor.

 

Film, genç öğrencisi Kader'in hastalığına çare olabileceğini öğrenen öğretmen Hediye'nin hikâyesini anlatıyor.

 

Akira Toriyama tarafından 1984 yılında manga olarak başlayan Dragon Ball fenomeninin yeni sinema filmi, Goku'nun geçmişinde karşı karşıya geldiği Red Ribbon Army'nin yarattığı iki yeni androide karşı verilen savaşı konu ediniyor.

 

Brett Morgen'ın yönettiği film, David Bowie'nin sanat ve müzik serüvenini, arkasında bıraktığı mirası gözler önüne seriyor.

 

François Ozon, Fassbinder’in kamera önünde yalnızca kadınların göründüğü 1972 yapımı dramı Petra von Kant’ın Acı Gözyaşları’nı “acı gözyaşlarını” çıkararak ve cinsiyetleri ters çevirerek baştan yaratıyor.

 

İngiliz yazar A. S. Byatt'ın The Djinn in the Nightingale's Eye adlı kısa öyküsünden uyarlanan film, bir kavanoza hapsedilmiş bir Cin ile yolları kesişen Alithea'nın hikâyesini anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.