Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

2.822 Gösterim
2 Eylül 2022 12:19
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, beşi yabancı üçü yerli olmak üzere toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, 8-0 gibi hezimet bir skorla biten bir futbol karşılaşmasını anlatıyor. 

 

Film, Jean ile uzun süredir bir birliktelik içerisinde olan Sara'nın, Jean için terk ettiği eski aşkı François'nın hayatına tekrar girmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

 

Beast, bir baba ve iki genç kızının birlikte gittikleri Güney Afrika'da kaçak avcıların elinden kurtulan bir aslanın av bölgesinde kalmalarıyla başlayan hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.

 

Film, annesinin ölümünden sonra varlığını yeni öğrendiği akrabası tarafından İngiltere kırsalına davet edilen Evie'nin başından geçenleri konu ediniyor. 

 

Film, arkeolog meslektaşları tarafından saygı görmeyi bekleyen fakat sakarlığa müsait mizacı buna sekte vuran Tad'in, bir lahiti yanlışlıkla tahrip etmesi sonrası gelişen oalyları konu ediniyor.

 

Geçtiğimiz yılın sonunda gösterime giren Spider-Man: No Way Home, bu kez ek sahneler içeren daha eğlenceli bir kurgusuyla izleyicinin karşısına çıkıyor.

 

Film, şehir dışında yaşayan bir ailenin 9 yaşındaki kızlarına yatılı bakıcılık yapan Yasemin'in başından geçen doğa üstü olayları konu ediniyor. 

 

Film, mafya ile aşkı arasında bir tercih yapmak zorunda kalan Ali Cengiz'in hikâyesini anlatıyor. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.