Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

2.395 Gösterim
29 Temmuz 2022 12:37
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, ikisi yabancı altısı yerli olmak üzere toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Filmin yönetmen koltuğunda Ahmet Yaşar Gümüş oturuyor.

 

Evvel zaman içinde Yiğit'in Peri Kız'a aşkı için "Aydınlık" ile "Karanlık" tarafın oyununa dahil olduğu fantastik bir hikâyeyi anlatan Bir Türk Masalı'nın yönetmen koltuğunda Toprak Sergen oturuyor.

 

Shadow in the Cloud, II. Dünya Savaşı sırasında elindeki gizli belgelerle mürettebatının tamamı erkeklerden oluşan bir B-17 bombardıman uçağına katılan yüzbaşı Maude Garrett'ın, hem mürettebatın cinsiyetçi önyargılara hem de uçağa içeriden bir tehdit oluşturan gizemli bir varlığa karşı mücadelesini anlatıyor.

 

Film, Metropolis'te Superman'le birlikte suça karşı savaşan Süper Köpek Krypto'nun, kaçırılan Superman ve Adalet Birliği üyelerini kurtarmak için kurduğu ekiple birlikte verdiği mücadeleyi anlatıyor.

 

Film, çocuk sahibi olmak isteyen Hakan ve Pelin çiftinin, Pelin'in bunun için bir tılsım yaptırması sonrası başlarından geçenleri konu ediniyor.

 

Film, youtuber olmaya çalışan bir çocuk ile yakın arkadaşının hikâyesini anlatıyor.

 

Film, deneyimlediği gizemli olaylarla ailesini ve kendisini zor bir süreçte bulan Doğa'nın, ailesiyle birlikte bu duruma çözüm bulmaya çalışmasını konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.