Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

3.087 Gösterim
21 Ocak 2022 12:15
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, dördü yabancı dördü yerli olmak üzere toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


12 yaşındaki Felix'in annesi, biraz dinlenmek ve rahatlamak için yolcu gemisi ile bir yolculuğa çıkar. Annesinin yokluğunu fırsat gören Fellix, iki yıl önce denizde kaybolan bir balıkçı olan babasını bulmak için yola koyulur.

 

Cannes’da Yönetmenlerin On Beş Günü bölümünün açılışında gösterilen Ayrı Dünyalar, Fransız gazeteci Florence Aubenas’nın kimliğini gizleyerek çalıştığı günleri ve gözlemleri anlattığı kitabı Le Quai de Ouistreham‘dan esinlenilerek sinemaya aktarıldı.

 

Cumali Ceber 666, gördüğü bir kabus sonrası yüzünü dine dönen Cumali'nin hikâyesini anlatıyor.

 

Film, sosyal medyaya içerik üreten Semih ve eşi Burcu'nun hafta sonu için gittikleri kampta yaşadıkları olayları konu alıyor.

 

Tides, uzun bir süre önce büyük bölümü harap olup yaşanmaz hâle gelen Dünya'ya zorunlu bir iniş yapan bir astronotun, yeryüzünde kalan nüfusun kaderine tesir etmesini konu ediniyor.

 

2016 yapımı Şarkını Söyle (Sing)'nin devam filmi, gerçekleştirdikleri şovlarla yerel bir başarıya ulaşan Buster Moon ve arkadaşlarının, gözlerini daha büyük bir amaca dikip büyük bir sahne olan Crystal Tower Tiyatrosu'nda yeni bir şov düzenleme çabalarını anlatıyor.

 

Ediz Hun'un yer aldığı Şöhretler Okulu, iki okulun bir yarışmayla karşı karşıya gelmesini konu ediniyor.

 

Film, dokuzuncu yaş gününde annesinin bir masal kahramanı olduğunu öğrenen Melisa'nın, Masal Diyarı'na uzanan serüvenini anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.