Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

2.713 Gösterim
14 Ocak 2022 11:58
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, beşi yabancı üçü yerli olmak üzere toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Belle, köyde sakin bir hayat yaşayan 17 yaşındaki Suzu'nun, beş milyar kullanıcısı olan U isimli sanal evrende Belle adındaki şarkıcı avatarıyla ünlenmesi sonrası yaşananları anlatıyor.

 

Benden Ne Olur?, henüz kendini olduramamış Sertab'ın, hayatını bir düzene sokmaya çalıştığı dönemde Soner'le tanışması sonrası gelişen olayları anlatıyor.

 

Film, Arzu ve Bora'nın korkunç cinayetlerle alakalı cin vakalarını araştırmalarını anlatıyor.

 

Scream serisinin beşinci filmi, kendi başından geçenlere benzer seri cinayetleri çözmek için Woodsboro'ya geri dönen Sidney ile bu mücadelede onunla yeniden güçlerini birleştiren Gale ve Dewey'nin hikâyesini anlatıyor.

 

Film, gönüllü olarak çalıştığı Düşler Akademisi'nin kapanmasını engellemek için çaba gösteren Kaan ve arkadaşlarının hikâyesini anlatıyor.

 

Norm of the North: King Sized Adventure, Kral Norm ve arkadaşlarının, kötü emelleri için bir tarihi eserin peşinde olan Dexter'a karşı verdikleri mücadeleyi konu ediniyor.

 

The 355, tehlikeli ellere geçen gizli bir silahın geri alınması için oluşturulan ve bir CIA ajanı ile üç uluslararası alanın yer aldığı ekibin mücadelesini anlatıyor.

 

Film; Laura'nın, 8 yaşındaki oğlu kendi geçmişinden gelen birileri tarafından kaçırılmaya çalışılınca oğlunu koruma çabasını konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.