Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

3.146 Gösterim
12 Kasım 2021 13:20
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, dördü yabancı dördü yerli olmak üzere toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Serinin üçüncü filmi olan 4N1K Düğün, Yaprak ve Ali'nin düğünleri öncesi yaşananları konu ediniyor.

 

Ailesiyle büyük bir gurur duyan baba Gomez, ailenin sakin otoritesi anne Morticia, aile bireyleri arasında zekasıyla öne çıkan sarkastik Wednesday ve bir şekilde etrafına zarar vermeyi başaran Pugsley, bu kez aile bağlarını güçlendirmek adına bir geziye çıkıyor. Pek tabii, söz konusu Addams ailesi olunca yolculuk boyunca birbirinden ilginç olaylar eksik olmuyor.

 

Cem Özay’ın ilk uzun metraj filmi Af, geçimini bir dağ köyünde ağaç ticareti ile sağlayan otoriter bir baba ile çocukları arasındaki çatışmayı anlatıyor.

 

Yerli korku filmi Cin Çarpılması'nın yönetmen koltuğunda Onur Aldoğan oturuyor.

 

Edgar Wright'ın yönettiği korku filmi Last Night in Soho, moda tasarımı tutkunu Eloise'in, kendini bir anda 1960'ların Londra'sında bularak müzik piyasasında yükselmeye çalışan Sandy ile karşılaşması sonucu gelişen olayları konu ediniyor.

 

Klasikleşmiş masalı farklı bir olay örgüsüyle odağına alan Red Shoes and the Seven Dwarfs, babasını kurtarmak isteyen Pamuk Prenses ile bir kara büyü sonucu cüceye dönüşen yedi prensin hikâyesini anlatıyor.

 

Film, San Sebastian Film Festivali’ne gidip yarışmanın büyüsüne, şehrin çekiciliğine ve güzelliğine, filmlerin fantezisine kapılan evli bir çiftin etrafında dönüyor.

 

Seni Bulacam Oğlum, en yakın arkadaşı tarafından dolandırılan Ertan'ın hikâyesine odaklanıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.