Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

3.307 Gösterim
1 Ekim 2021 11:06
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, dördü yabancı dördü yerli olmak üzere toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Emre Akay'ın yönettiği Av, bir polisin yaptığı baskında partnerini kaybeden Ayşe'nin, peşine düşenlerle mücadelesini anlatıyor.

 

Film, ilk kehanetin bir araya getirdiği avcı Phaldor ve arkeoloji öğrencisi Melis’in hikâyesini anlatıyor.

 

Hakan Aydın'ın yönettiği Kitab-ı Cin, dört üniversiteli gencin, yıllarca gizli kalan Hz. Süleyman'ın sırlarla dolu kitabını bulmaları sonucu bir cin ordusunu uyandırmalarıyla gelişen olayları konu ediniyor.

 

Müfreze, bir askeri birliğin Hakkari'ye bağlı bir köyde yaşayan küçük bir çocuğu kurtarma çabasını anlatıyor.

 

Film, Don't Breathe'de evine girenlere cehennemi yaşatan görme engelli Norman'ın, bu kez kendisiyle birlikte yaşayan 11 yaşındaki Phoenix'i koruma motivasyonuna da sahip olarak evine girenlere karşı verdiği savaşı anlatıyor.

 

Son dört filmde 007 olarak karşımıza çıkmış Daniel Craig'in, sevilen karaktere son kez hayat verdiği No Time To Die, aktif hizmetten ayrılan Bond'un CIA'den olan eski bir dostunun yardım çağrısıyla kısa süre içerisinde görev başına dönmek zorunda kalışını ve yüksek teknolojiyle donanmış gizemli bir kötüyle karşı karşıya kalışını konu ediniyor.

 

Rus sinemacı Andrey Konchalovskiy, Sovyetler Birliği tarihinin kanlı sayfalarından birini aralıyor ve 1962’de Rusya’nın Novoçerkassk şehrinde gerçekleşen işçi katliamını ele alıyor.

 

StarDog and TurboCat, 50 yılını uzayda geçirdikten sonra artık tanıyamadığı yeryüzüne dönüş yapan Buddy ile ona yardımcı olan Felix'in hikâyesini anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.