Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

2.625 Gösterim
27 Ağustos 2021 12:00
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, beşi yabancı üçü yerli olmak üzere toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor. 2020 yazında seyirciyle buluşan Kızım Gibi Kokuyorsun filmi de bu hafta sonu bir kez daha vizyona giriyor.


Margot Robbie ve Finn Cole'un başrollerini paylaştığı Dreamland, 1930'lu yıllarda Teksas kırsalında kurtulmayı dört gözle beklediği bir hayat yaşayan Eugene'in, bir banka soygunundan aranan Allison'ı çiftlik evlerinin ambarında saklanırken bulmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

 

Filmde; Yusuf, işlemediği bir suç yüzünden dokuz yıl hapis yatmıştır. Geri döndüğünde ise, hapse girdiği sırada hamile olan eşinin evi terk ettiğini görür.

 

Karanlık Şehir Hikayeleri: Kilit, cezaevinde on mahkumun gizemli bir şekilde ölü bulunmasının arkasındaki sır perdesini araştıran istihbarat biriminden Selin ile cinayet bürodan Erol'un hikâyesini anlatıyor.

 

Run Hide Fight, okullarında gerçekleşen organize silahlı saldırı ve baskın sırasında hayatta kalıp saldırganları durdurmaya çalışan Zoe'nin mücadelesini odağına alıyor.

 

Céline Sciamma imzalı Petite maman, hayatını kaybeden anneannesinin evinin toplanması için ebeveynlerine yardımcı olan ve eş zamanlı olarak civardaki ormanı keşfeden 8 yaşındaki Nelly'nin, kendisi yaşlarında ve annesiyle aynı adı taşıyan Marion ile tanışması sonrası gelişen olayları anlatıyor.

 

Get Out ve Us gibi filmlerle korku türüne farklı bir soluk getiren Jordan Peele'ın yapımcı koltuğunda oturduğu Candyman, ayna karşısında adı beş kez tekrar edildiğinde çağrıldığına inanılan şehir efsanesi Candyman'i modern bir hikâyenin odağına yerleştiriyor.

 

The 100 Candles Game, araya giren zamandan sonra yeniden bir araya gelen bir arkadaş grubunun, her bir muma karşılık bir korku hikâyesinin anlatıldığı bir oyuna başlamalarıyla gelişen olayları anlatıyor.

 

Yıl Dönümü, 2. evlilik yıl dönümleri için hazırlıklarını sürdüren Eda ve Tekin'in hikâyesini konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.