Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

2.921 Gösterim
20 Ağustos 2021 14:10
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, yedisi yabancı biri yerli olmak üzere toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Karen Gillan'ın başrolünde yer aldığı Gunpowder Milkshake, işinin ehli bir suikastçı olan annesi tarafından 12 yaşında terk edilen ve 15 yıl sonra annesi gibi ölümcül bir suikastçı olan Sam'in, bir görev sırasında ortada kalan 8 yaşındaki bir kızı korumak için suikastçı örgütünü karşısına almasını konu ediniyor.

 

Alexander Nanau'nun yönettiği belgesel Collective, 2015 yılında Bükreş'te Colectiv adlı bir mekanda gerçekleşen bir konser sırasında çıkan ve onlarca ölümle sonuçlanan yangın sonrası hastaneye kaldırılan fakat durumu hayati olmayan yaralıların da ilerleyen dönemde ölüm haberlerinin gelmesi üzerine yapılan araştırmanın, sağlık sektöründe palazlanmış büyük yolsuzlukları ortaya çıkarmasını konu ediniyor.

 

Demon Slayer: Mugen Train, ailesi iblisler tarafından öldürülen ve kendisi dışında sağ kalan tek aile üyesi kız kardeşi Nezuko'nun ise bir iblise dönüşümüne şahit olan Tanjiro'nun, ailesinin intikamını almak ve kız kardeşini lanetten kurtarmak için bir iblis avcısına evrilmesini konu edinen Demon Slayer adlı anime dizisinin hikâyesini devam ettiriyor.

 

Mads Mikkelsen ve yönetmen Thomas Vinterberg'i yeniden bir araya getiren Another Round, her gün belli bir seviyede alkol alarak hayat standartlarının yükseleceğine dair bir araştırmaya rastlayan ve bu deneyi kendi hayatlarına uygulamaya karar veren dört lise öğretmeninden oluşan bir arkadaş grubunun hikâyesini anlatıyor.

 

Paw Patrol dizisinin sinema filmi, şehrin kahraman köpekleri Ryder ve arkadaşlarının, Macera Şehri'ni kaosa sürükleyen belediye başkanı Humdinger'a karşı verdikleri mücadeleyi anlatıyor.

 

Chris Rock ve Samuel L. Jackson'ın başrollerini paylaştığı Spiral: From the Book of Saw, kurbanlarını oyunbaz tuzakların içerisinde bulmacalar çözmeye zorlayan Jigsaw'unkine benzer cinayetlerin, bu kez polis teşkilatı üyelerini hedef aldığı bir öyküyü odağına alıyor.

 

Şeflerin Şefi, ayrı ayrı kendi restoranlarını işleten ve çocukluklarından beri aralarındaki rekabet hiç dinmeyen Halil ile Cemal'in, bir yemek yarışmasında kozlarını paylaşmasını konu ediniyor.

 

Hugh Jackman'ın başrolünde yer aldığı Reminiscence, insanın zihnine bağlanarak geçmişi tekrar yaşatabilen bir sistemle bir anda ortadan kaybolan sevdiği kadını bulmaya çalışan bir dedektifin hikâyesini anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.