Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

4.116 Gösterim
16 Temmuz 2021 11:47
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, üçü yerli beşi yabancı olmak üzere toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimi sırasında halkın farklı kesimlerinden insanların yaşadıklarını anlatıyor.

 

Çılgın Ortak, birbiriyle anlaşamayan iki dedektif Serdar ve Aslıhan'ın bir davayı çözebilmek için evli bir çift olarak davranmak zorunda kalmaları sonrası yaşananları konu ediniyor.

 

Suzanne Lindon'un yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı Seize printemps, kendi yaş grubundakilerden sıkıldığı bir dönemde kendisinde yaşça büyük bir tiyatro oyuncusuyla tanışan 16 yaşındaki genç Suzanne'nin hikâyesini anlatıyor.

 

Mathieu Kassovitz'in kült filmi La haine, Fransa'nın kaynayan gettolarından üç gencin 24 saat boyunca yaşadıklarını konu ediniyor.

 

John Krasinski'nin yönettiği devam filmi A Quiet Place: Part II, yaşadıkları yerde sese duyarlı yaratıklara karşı verdikleri mücadeleden sağ çıkmayı başaran anne Evelyn ve çocukları Marcus ile Regan'ın, tek tehlikenin sesle avlanan yaratıkların olmadığı dış dünyada hayatta kalma çabalarını anlatıyor.

 

Ünlü basketbolcu LeBron James'in Michael Jordan'ın mirasını devam ettirdiği Space Jam: A New Legacy, dijital bir dünyaya hapsedilen oğlunu kurtarmak için liderlik ettiği Looney Tunes üyeleriyle gerçek bir takım olup bir basketbol maçında yenilmez armada Goons'u alt etmenin mücadelesini veren LeBron James ve ekibinin hikâyesini anlatıyor.

 

DreamWorks yapımı animasyon Spirit Untamed, annesinin memleketi olan küçük sınır kasabası Miradero'ya gelen cesur akrobat binicisi Lucky'nin, kendisi gibi özgür ruhlu olan yabani at Spirit ile tanışmasından sonra yaşananları konu ediniyor. 

 

Gökhan Arı'nın yönettiği Vay Babam Vay, İsmet'in cenazesi için toplanan eşi, çocukları, kardeşleri ve kasabadan diğer insanların bir türlü defnedilemeyen cenaze boyunca yaşadıklarını anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.