Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

2.449 Gösterim
11 Eylül 2020 12:30
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Ünlü K-Pop grubu BTS'ye kamerasını çeviren, perşembe günü gösterime giren Break the Silence: The Movie de dahil olmak üzere hafta sonu toplamda 8 yeni film seyirciyle buluşuyor.


Break the Silence: The Movie, ünlü K-Pop grubu BTS üyelerini çıktıkları turne boyunca takip ederek seyirciyi onların hayatlarına davet ediyor.

 

Birol Kurt'un yönettiği Deney, Rusya'da gerçekleştiremediği tehlikeli bir deneyi Türkiye'de hayata geçiren Albay Vladimir ile ifa ettiği deneyin hikâyesini anlatıyor.

 

Force of Nature, büyük bir kasırganın vurduğu sırada bir soygunun altından kalkmaya çalışan bir çete ile insanları koruyarak bu soygunu engellemeye çalışan bir polisin hikâyesini anlatıyor.

 

Pixar yapımı Onward, bir zamanlar olduğu gibi dünya üzerinde hâlâ sihrin var olup olmadığını keşfe çıkan iki elf kardeşin hikâyesini anlatıyor.

 

The Dark Within, ebeveynlerinin ortadan yok olmasının arkasındaki sır perdesini aralamaya çabalayan, psişik güçlere sahip bir adamın hikâyesini ele alıyor.

 

Daniel Radcliffe'in başrolünde yer aldığı aksiyon filmi Guns Akimbo, yanlış insanlara çattıktan sonra ellerine bağlı silahlarla uyanan Miles'ın, kaçırılan eski sevgilisini kurtarmaya çalışmasını konu ediniyor.

 

31. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde En İyi İlk Film ödülüne layık görülen Uzun Zaman Önce, bir süredir ilişkilerinde problemler yaşadığı eşi Sevgi'nin kendisini aldattığını düşünen Ahmet'in hikâyesini anlatıyor.

 

X-Men evreninde geçen The New Mutants, mutant olduklarını travmatik olaylarla keşfeden bir grup gencin, bulundukları mutant rehabilitasyon merkezinin sandıkları gibi bir yer olmadığını ortaya çıkarmalarıyla gelişen olayları konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.