Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

3.625 Gösterim
8 Mart 2019 12:00
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda üçü yerli, beşi yabancı olmak üzere toplamda sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Ali Kemal Çınar'ın yazıp yönettiği Di Navberê De, bildiği iki dili de tam anlamıyla kullanamayan, ikisinin arasında sıkışıp kalmış Osman'ın bu durumdan kurtulmak için başvurduğu yolları konu ediniyor.

Brie Larson'ın Carol Denver yani namıdiğer Captain Marvel'a hayat verdiği Captain Marvel filmi, 90'ların ortasında dünyanın iki farklı uzaylı ırkının galaktik savaşı ortasında kaldığı zamanda karakterin kendi geçmişini ve kim olduğunu keşfederek evrenin en güçlü kahramanlarından birine dönüşme hikâyesini ele alıyor.

Asghar Farhadi'nin İspanyolca çektiği ilk film olan ve prömiyeri Cannes Film Festivali'nde gerçekleşen Herkes Biliyor, karşılaşılan bir olay sonucu bazı gerçeklerle yüzleşmek durumunda kalan ve parçalarına ayrılan bir ailenin hikâyesini ele alıyor.

Utku Uçar'ın yazıp yönettiği Hüddam 2, amcasının kendisine şiddet uygulaması sebebiyle karnındaki bebeği kaybeden Fatma'nın hikâyesini anlatıyor.

Kudret Sabancı'nın yönetmenliğini üstlendiği Kapan, zengin bir adam ve ailesinin yaşadıklarını konu ediniyor.

Snowtime!'ın devamı niteliğindeki film, kışları kartopu savaşlarını bir gelenek hâline getiren Frankie ve arkadaşlarının, oynadıkları oyunlarda her türlü hileye başvuran Zac'le mücadelelerini anlatıyor.

Gerçek bir hayat hikâyesine dayanan Papillon, suçsuz olduğu halde mahkûm edilen Henri Papillon Charriere ve yüksek güvenlikli hapishanede tanıştığı banker Louis Dega'nın kaçış üzerinden başlayan dostluğu ve firarın imkânsız olduğu bu hapishaneden kurtulma çabalarının dönüştüğü macerayı ele alıyor.

2018 Cannes Film Festivali'nde SACD Ödülü'ne layık görülen Woman at War, yerel alüminyum endüstrisine karşı amansız bir savaş açan Halla'nın bir mektubun akabinde almak zorunda kaldığı kararı konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.