Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

3.598 Gösterim
4 Ocak 2019 12:40
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

2019 yılının ilk hafta sonunda iki yerli, altı yabancı olmak üzere toplamda sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


2018 yılında Cannes Film Festivali En İyi Senaryo Ödülü'ne layık görülen İranlı sinemacı Jafar Panahi'nin filmi Se rokh, kariyerlerinin farklı safhalarında olan üç kadın oyuncunun hikâyeleri üzerinden İslam devrimi ve sonrası İran'ına ışık tutuyor. 

2006 yapımı Araf'ın devamı niteliğindeki Araf 2'nin yönetmen koltuğunda, ilk filmde olduğu gibi Biray Dalkıran oturuyor.

Ali Doğançay ile Cem Sürücü'nün yönettiği Bekarlığa Feda, kızının evlenmesini engellemeye çalışan bir babanın maceralarını anlatıyor.

Cannes Film Festivali'nde dört ödüle birden layık görülen Girl, profesyonel bir balerin olmak için çabalayan 15 yaşındaki trans birey Lara’nın hikâyesini anlatıyor. Lukas Dhont'un yönetmenliğini üstlendiği film, gerçek bir hikâyeden sinemaya uyarlandı.

Hector Malot'un aynı adlı kitabından Antoine Blossier'in sinemaya uyarladığı Kimsesiz Çocuk Remi, henüz bebekken terk edilmiş olan Remi'nin hikâyesini konu ediniyor.

Maşa ile Koca Ayı: Yepyeni Maceralar, Maşa isimli küçük bir kız çocuğuyla sirkten emekli ayı Mişka'nın üçüncü sinema macerası.

Wang Qi'nin yönetmenliğini üstlendiği Super Bear, hayvan tüccarları tarafından alıkonulan oğlu Zack'i kurtarmaya çalışan baba ayı Dash'in mücadelesini anlatıyor.

Richard Ford'un aynı isimli romanından Paul Dano ve Zoe Kazantarafından sinemaya uyarlanan Wildlife, 1960'lı yıllarda Montana'ya taşındıktan sonra babasının işsiz kalmasının akabinde ailesinin dağılışına şahit olan Joe Brinson'ın hikâyesini anlatıyor. Ed Oxenbould, Carey Mulligan ve Jake Gyllenhaal'un başrolerinde yer aldığı film, ünlü oyuncu Paul Dano'nun ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimi.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.