Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

4.595 Gösterim
28 Aralık 2018 13:42
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

2018 yılının son hafta sonunda dördü yerli, dördü yabancı olmak üzere toplamda sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Justice League sonrasında yaşananlardan yola çıkan solo Aquaman filminde, Atlantis'in bir nevi karada yaşayan varisi Arthur'un, hem Atlantis hem de dünyanın geri kalanını etkileyecek bir savaşı engellemek adına verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Dağ serisinin arkasındaki isim olan Alper Çağlar'ın senaryosuna imza attığı Börü, 15 Temmuz gecesi Börü isimli Polis Özel Harekat timinin yaşadıklarını anlatıyor.

Mehmet Gün'ün yönettiği Chef, İstanbul'da bir bankada çalışan ve gözü sınıf atlamada olan Hüsnü ile ailesinin hikâyesini anlatıyor.

ABD Yüce Mahkemesi yargıcı ve insan hakları savunucusu Ruth Bader Ginsburg'ün eşit haklar ve yargıç olmak için verdiği mücadeleyi konu alan On the Basis of Sex'in yönetmen koltuğunda Mimi Leder oturuyor.

Emily Blunt'ın başrolünde yer aldığı Mary Poppins Returns, klasikleşmiş müzikal Mary Poppins'in dünyasında yeni bir hikâyeyi ele alıyor.

Talip Karamahmutoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği Müsaadenizle Büyükler, sokağa terk edilmiş köpeklerle ilgilenirken yetişkinlerle mücadele etmek zorunda kalan bir grup iyiliksever çocuğun hikâyesini anlatıyor.

Ahmet Sönmez'in yönettiği Trileçe, çıkan bir yangın sonucu 10 yaşında kimsesiz kalan Fuat'ın, bir mektup üzerine Makedonya'ya yaptığı yolculuğu konu ediniyor.

Alex Sebastian'ın yönettiği animasyon Trolled, Prenses Cupcake ve sihirli yaratıklardan oluşan arkadaş grubunun Trol krallığını ele geçirmeye çalışan ejdere karşı mücadelesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.