Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

7.244 Gösterim
7 Aralık 2018 13:52
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda beşi yerli, üçü yabancı olmak üzere toplamda sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Ahmet Katıksız'ın yönettiği Bizim İçin Şampiyon, Türkiye atçılığının en önemli figürlerinden biri olan jokey Halis Karataş ile ünlü jokeyin çıkış yaptığı yarış atı olan ve bir dönem at yarışına ilgi duymayan insanların bile adını bildiği Bold Pilot'ın hikâyesini anlatıyor.

Terry Gilliam'ın yirmi yılı aşkın bir süredir çekmeye çalıştığı The Man Who Killed Don Quixote, Hollywood'da genç bir dâhi olarak gösterilen yönetmen Toby'nin hikâyesi üzerinden modern bir Don Kişot denemesine soyunuyor.

Youtube'da 4,5 milyonun üzerinde takipçisi bulunan Kafalar ekibinin başrolünde yer aldığı Kafalar Karışık, aşık olduğu Buse ile evlenebilmenin yollarını arayan Atakan ile ona bu uğurda yardımcı olan arkadaşları Fatih ve Bilal'in hikâyelerini anlatıyor.

Peter Jackson'ın senaryo ekibinde yer alıp yapımcılığını üstlendiği Mortal Engines'ta, medeniyetin yok oluşunun akabinde insanlığın bu kıyamet sonrası şartlara "hareket hâlindeki şehirler" ile uyum sağlaması ve büyük şehirlerin küçük şehirleri yuttuğu bu düzende hayatta kalmaya çalışan Hester'ın hikâyesi anlatılıyor.

Ahmet Boyacıoğlu'nun yazıp yönettiği Paranın Kokusu, taksi şoförlüğü yapan Mehmet ile arkadaşlarının bir taksi müşterisine yaptıkları şantajla ellerine yüklü miktar para geçmesi sonucu yaşananları konu ediniyor.

Andres Couturier yönetmenliğindeki Sihirbazın Balonları, mutluluğu geri kazanmak için arkadaşlarıyla maceraya atılan Terry'nin hikâyesini konu ediniyor.

Son Çıkış, 9-6 ofis hayatından sıkılan Tahsin'in bir gün canına tak edip İstanbul'dan kaçma hayalini gerçekleştirme çabasını anlatıyor.

Onur Aldoğan'ın yönettiği Şeytan Geçidi Enhara, birbirinden habersiz bir şekilde 8 farklı odada uyanan bir grup insanın hayatta kalma mücadelesini konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.