Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

4.186 Gösterim
16 Kasım 2018 13:15
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda dördü yerli, dördü yabancı olmak üzere toplamda sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Cin Tepesi, paranormal olayları araştıran Youtube kanalı Bilinmeyen'in Fatih Hasanoğlu ve Furkan Düzen'den oluşan ekibinin, yerel halkın Cin Tepesi adını verdiği bir köyde cin görüntülemeye çalışmasını konu ediniyor.

İsmail Hakkı Koç'un yönettiği Çift'lik Bank: Tosun Firarda, bir dönem ülke gündemini meşgul eden Çiftlik Bank dolandırıcılık hikâyesinden esinleniyor.

Steve McQueen'in aynı adlı televizyon dizisinden uyarladığı Widows'ta yer alan 4 kadının tek ortak noktası; ölen eşlerinin yasa dışı işlerden kendilerine borç bırakmalarıdır. Kendi kaderlerini ellerine alan bu 4 kadının, geleceklerini istedikleri gibi yaratmak için işbirliği yapacağı filmin başrollerinde Oscar ödüllü Viola Davis, Elizabeth Debicki, Michelle Rodriguez ve Cynthia Erivo yer alıyor.

İlk filmde Grindelwald'ın büyücüler aleminin karanlık tarafında yükselişe geçmesinin akabinde, sihirli canavarlar konusunda uzmanlaşmış gezgin büyücü Newt Scamander'ın rotası The Crimes of Grindelwald'da bu kez Paris'i gösteriyor. Ünlü oyuncu Jude Law, filmde Dumbledore'un gençliğine hayat veriyor.

Romantik komedi türündeki Her Şey Seninle Güzel'in başrollerinde Burcu Biricik, Mert Fırat, Hazar Ergüçlü ve İlker Aksum yer alıyor.

Kemal Danacı'nın yönetmenliğini üstlendiği Koyver Gitsin, evlenebilmek için gerekli parayı bulmaya çalışan Samet ve bu macerada ona yardımcı olan Ferhat'ın hikâyesini konu ediniyor.

Marina Nefedova yönetmenliğindeki Prenses ve Ejderha, yedi yaşındaki Prenses Barbara'nın annesini bulabilmek için atıldığı macerayı konu ediniyor.

Oscar'lı yönetmen Kevin Macdonald'ın dünya prömiyerini Cannes'da yapan müzik belgeseli Whitney, yalnız yıldızın ölümünden kariyerinin neden yalpaladığına, geçmişinden yıldız oluşuna merak edilen birçok noktayı ele alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.