Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

4.196 Gösterim
26 Ekim 2018 12:24
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Ekim ayının son hafta sonunda dördü yerli, dördü yabancı olmak üzere toplamda sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Esat Şekeroğlu'nun yönettiği Acemi Hırsız, boylarından büyük bir soyguna kalkışan bir grup beceriksizin hikâyesini anlatıyor.

Başrollerini Başak Parlak ve Ali İl'in üstlendiği Bebek Geliyorum Demez, hayallerinin peşinden giden genç bir kadının hamile olduğunu öğrenmesinin akabinde değişen hayatını anlatıyor.

İlk filmde geçen olayların kırk yıl sonrasını anlatan Halloween, Jamie Lee Curtis'in canlandırdığı Laurie ile Michael Myers arasındaki son yüzleşmeyi odağına alıyor.

Türkiye ve dünya sinemasının efsanelerinden Yılmaz Güney'e saygı duruşu niteliğindeki Çirkin Kral Efsanesi, ailesi, çalışma arkadaşları ve dostlarıyla yapılan röportajlarla sanatçının dünya görüşü, sanat anlayışı ve zorluklarla dolu hayatına eğiliyor.

Hakan Günday'ın kaleme aldığı Müslüm, çocukluğunda Limoncu Ali vasıtasıyla müzikle tanışmasından sahnelerde üne kavuştuğu dönemlere kadar arabesk müziğin efsanevi ismi Müslüm Gürses'in hayatını ele alıyor.

Alonso Ruizpalacios'un Berlin Film Festivali'nden Gümüş Ayı ödülüne layık görülen filmi Müze, 1985 yılında yaşadıkları Mexico City'de bir müze soygununa kalkışan Juan ile Benjamin'in hikâyesini konu ediniyor.

Ferzan Özpetek'in İtalya'da çektiği ve orada oldukça iyi bir gişe hasılatı elde eden filmi Napoli'nin Sırrı, bir cinayet çevresinde gelişen gerilimli bir aşk hikâyesini anlatıyor.

Rafadan Tayfa Dehliz Macerası, yıkım tehlikesindeki mahallelerini kurtarmak için mücadeleye girişen Rafadan Tayfa ekibinin maceralarını anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.