Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

3.295 Gösterim
19 Ekim 2018 13:25
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Anons filminin ikinci kez gösterime girdiği hafta sonunda üçü yerli, beşi yabancı olmak üzere toplamda sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


2018 Sundance'te prömiyeri gerçekleşen, ünlü oyuncu Maggie Gyllenhaal'un başrolünde yer aldığı The Kindergarten Teacher, öğrencilerinden birinin dâhi olduğu düşüncesine takıntılı bir şekilde bağlanan bir anaokulu öğretmeninin hikâyesini ele alıyor.

Damien Chazelle ile ünlü oyuncu Ryan Gosling'in La La Land'ten sonra ikinci işbirliği olan ve Gosling'in Neil Armstrong'a hayat verdiği First Man, 1969 yılında astronot Neil Armstrong'un aya adım atmasıyla sonuçlanan Apollo 11 görevini ve Armstrong'un göreve hazırlık süresince yaşadıklarını merkezine alıyor.

Sinemaya birçok kez uyarlanan hikâyenin yeni bir versiyonu olan A Star is Born, kişisel sorunlarıyla boğuşmakta olan ünlü müzisyen Jackson Maine ile büyük bir müzisyen olma hayalleri kuran Ally arasında filizlenen aşkı ve ikilinin değişen kariyerlerini konu ediniyor.

Gregory Plotkin'in yönetmenliğini üstlendiği Hell Fest, Cadılar Bayramı sırasında düzenlenen korku şenliği Hell Fest'e giden bir grup gencin, festivali fırsat bilip insanları avlamaya çıkan bir katille mücadelelerini anlatıyor.

Tuncer Gürbüz'ün yönetmenliğini üstlendiği, Mustafa Miraç Kaya'nın kaleme aldığı El Ummar, ailesini küçük yaşta kaybettikten sonra kötü büyüler yapan babaannesinin yanında yaşayan Miraç'ın hikâyesini anlatıyor.

Jennifer Westcott yönetmenliğinde Karlar Prensi Elliot, minyatür at Elliot ve arkadaşı Hazel'ın hayallerinin peşinden giderken karşılarına çıkan zorlu seçimleri hikâye ediniyor.

Keşif, farklı hayatlar yaşayan üç gencin bir oyun aracılığıyla kendilerini Çanakkale'de bulmalarını konu ediniyor.

Selcan Özgür ve Onur Ünlü'nün kaleme aldığı, A. Taner Elhan'ın yönettiği Sevgili Komşum, her biri kendine has olan insanların yaşadığı Şale Apartmanı'na geçmişinde türlü badireler atlatan bir kadının taşınmasıyla gelişen olaylar anlatılıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.