Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

3.046 Gösterim
24 Ağustos 2018 14:10
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

22 Ağustos'ta gösterime giren Adalet 2 ve İnanılmaz Aile 2 dahil olmak üzere hafta sonunda toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Denzel Washington'ın kariyerindeki ilk devam filmi olan The Equalizer 2, adaletin uğramadığı insanlara yardım eden Robert McCall'un kendisini çok daha kişisel bir savaşın içerisinde bulmasını anlatıyor.

Yaklaşık 13 yıl önce gösterime giren ve Pixar'ın en beğenilen animasyonlarından biri olan The Incredibles'ta olduğu gibi Brad Bird'ün yazıp yönettiği İnanılmaz Aile 2, süper güçleri olan ailenin yeni maceralarını anlatıyor.

Amy Schumer'ın başrolünde yer aldığı I Feel Pretty, görünüşte New York'ta iyi bir işi ve güzel arkadaşlıkları olsa da kendi güvensizlikleri ve hayallerine ulaşamamanın getirdikleriyle boğuşan Renee'nin bir kaza sonucu değişen hayatını konu ediniyor.

Melissa McCarthy'nin başrolünde yer aldığı The Happytime Murders, insanlarla kuklaların beraber yaşadığı bir dünyada, kukla cinayetlerinin peşine düşen bir ekibin hikâyesini konu ediniyor.

Aynı adlı Youtube kanalının sinema filmi olan Facia Üçlü, üç gencin maceralarını anlatıyor.

Mehmet Demir Yılmaz'ın yönetmenliğini üstlendiği İki İyi Çocuk, yeni atanan baş komiser Serdar ile tüm şehrin sevip saydığı biri olan zihinsel engelli Ercan arasındaki dostluğu anlatıyor

J. Van Auken'in yönetmen koltuğuna oturduğu Revelator, büyük bir ailenin son varisinin ölümünü soruşturan John'un içine girmek zorunda kaldığı gizemli hikâyeyi konu ediniyor.

Wimie... /... adına'yla Teddy ve Beden'le En İyi Yönetmen ödüllerini kazandığı Berlin Film Festivali'nden Yüz'le Jüri Büyük Ödülü alan Polonyalı yönetmen Malgorzata Szumowska, yüz nakli ameliyatı üzerinden derin bir kimlik ve toplum eleştirisi yapıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.