Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

2.945 Gösterim
27 Temmuz 2018 12:50
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Temmuz ayının son hafta sonunda üçü yerli, beşi yabancı olmak üzere toplamda sekiz yeni film gösterime giriyor.


Joe Kelly'nin aynı adlı çizgi romanından Anders Walter'in uyarladığı Dev Avcısı, gerçek hayatta yaşadıklarıyla başa çıkmak için canavarların dünyasına sığınan dev avcısı Barbara Thorson'ın hikâyesini konu ediniyor.

Julio Soto Gurpide'nin yönettiği animasyon Dipdip: Bir Okyanus Macerası, ahtapot Dipdip ve okyanusta beraber yaşadığı arkadaşlarının yeni bir yuva bulma adına çıktıkları serüveni anlatıyor.

Sâlâh Birsel'in aynı adlı romanından uyarlanan Mehmet Güreli'nin ikinci uzun metraj filmi Dört Köşeli Üçgen, iflah olmaz bir gözlemcinin hikâyesini konu ediniyor.

Üç Harfliler: Marid ve Şeytan-ı Racim filmlerinin yönetmeni Arkın Aktaç'ın yönettiği Kabir Azabı, kariyerinde başarıyı yakalandığında kibir sahibi birine dönüşen avukat Ozan'ın hikâyesini konu ediniyor.

Amanda Sthers'in yazıp yönettiği Madame, Bob ile Anne'in malikanesinde hizmetçi olarak çalışan Maria'nın bir akşam yemeğiyle birlikte değişen hayatını konu ediniyor.

Tom Cruise'un başrolünde 22 seneyi deviren Mission: Impossible serisinin altıncı filmi Mission: Impossible - Yansımalar, istenilen şekilde gitmeyen bir görev sonrası insanlığı global seviyede bir felaketten korumak için kısıtlı bir zamanı olan Ethan Hunt ve ekibinin hikâyesini anlatıyor.

Richard Linklater'ın yönettiği Last Flag Flying, kendisi gibi asker olan oğlunun ölüm haberini alan Doc'ın, 30 yıldır görmediği asker arkadaşları Sal ve Richard ile birlikte oğlunu uğurladığı süreci anlatıyor.

Aydın Orak'ın yönettiği belgesel Yaşar Kemal Efsanesi'nde, dünyaca ünlü yazar Yaşar Kemal'in doğumundan ölümüne tüm hayatı, kendi ağzından ve hayatına yakın tanıklık etmiş dostlarının anlatımlarıyla beyaz perdeye aktarılıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.