Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

3.552 Gösterim
8 Haziran 2018 10:00
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Acı Tatlı Ekşi filminin ikinci kez vizyon şansı yakaladığı hafta sonunda ikisi yerli, altısı yabancı olmak üzere toplamda sekiz yeni film gösterime giriyor.


Sundance Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleşen Ari Aster'ın ilk uzun metrajı Hereditary, annesinin ölümünün ardından aile geçmişindeki korkunç sırları keşfetmeye başlayan Annie'nin hikâyesini anlatıyor.

 

Tarihi bir spor olayına dayanan Borg/McEnroe, dönemin en başarılı tenisçileri Björn Borg ve John McEnroe'nun, 1980 yılında Wimbledon Turnuvası'ndaki karşılaşmalarını konu ediniyor.

Yönetmen Isabel Coixet'in Penelope Fitzgerald'ın aynı adlı romanından uyarladığı The Bookshop, komik bir kasaba ve kararlı iki kadının hikâyesini anlatıyor.

2017 yılında gösterime giren Cumali Ceber: Allah Seni Alsın'ın devam filmi Cumali Ceber 2, mahallesindeki huzurevinin yıkımını engellemeye çalışan Cumali Ceber'in hikâyesini anlatıyor.

Christ Pratt ile Bryce Dallas Howard'ın başrollerinde yer aldığı Jurassic World: Yıkılmış Krallık, Jurassic World'ün dinozorlar tarafından yıkılmasının üzerinden dört yıl sonra, adada yanardağının harekete geçmesiyle Owen ve Claire'in dinozorları kurtarma çabasını konu ediniyor.

Sevimli Tekneler, genç kurtarma botu Elias'ın atıldığı macerada yasa dışı bir operasyonu ortaya çıkarmaya çalışmasını anlatıyor.

Animasyon yapım Sihirli Müze, sihirli bir müzeyi ve tüm şehri kurtarmak zorunda olan Harvie ve dostlarının macerasını anlatıyor.

Adem Uğur'un yönettiği Zohak, büyük bir travma atlattıktan sonra hayatına devam etmeye çalışan Canan'ın karşısına çıkan doğaüstü güçle mücadelesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.