Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

4.510 Gösterim
25 Mayıs 2018 13:40
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Yol Arkadaşı'nın ikinci kez vizyon şansı yakaladığı hafta sonunda dördü yerli, dördü yabancı olmak üzere toplamda sekiz yeni film gösterime giriyor.


Azraille Dans hayatını hırsızlık yaparak sürdüren; kardeşi Hasan ve annesi Gülizar ile küçük bir Ege kasabasında yaşayan Niyazi'nin Azrail'le olan hikâyesini anlatıyor.

Lawrence Kasdan ile oğlu Jon Kasdan'ın senaryosuna imza attığı Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi, genç Han Solo'nun tehlikeli yeraltı suç dünyasındaki maceraları sırasında uzun süre yoldaşı olacak olan Chewbacca ve Lando Calrissian gibi Star Wars evreninin sevilen karakterleriyle yolunun kesişmesini ele alıyor.

Lynne Ramsay'in, Jonathan Ames'in aynı adlı eserinden sinemaya uyarladığı, başrolünde Joaquin Phoenix'in yer aldığı You Were Never Really Here; geçmişinde birçok travmatik olay atlatan eski asker Joe'nun, kayıp bir kızı bulma görevi sırasında yaşadıklarını konu ediniyor.

Kudret Sabancı'nın yönetmenliğini üstlendiği Hürkuş: Göklerdeki Kahraman, Türk havacılık tarihinin önemli isimlerinden Vecihi Hürkuş'un hikâyesini ele alıyor.

Hasan Gökalp'in yazıp yönettiği Kâfir, kardeşi Ayşe ile birlikte yaşayan Yasemin'in gördüğü kabuslar sonucu yaşadıklarına odaklanıyor.

Küçük Cadı, ormanın en iyi cadısı olmaya karar veren ve kuzgunu Abraxas ile bir maceraya atılan genç bir cadının hikâyesini anlatıyor.

Peter Pan ve Tinker Bell: Sihirli Dünya, Tinker Bell'ın Kaptan Kanca'nın eline düşen Peter Pan ve arkadaşlarını kurtarmaya çalışmasını ele alıyor.

Tayfun Pirselimoğlu'nun yönetmenliğini ve Ben O Değilim'de de Pirselimoğlu ile birlikte çalışan Andreas Sinanos'ın ise görüntü yönetmenliğini üstlendiği Yol Kenarı; bir kıyı kasabasının, civarda yaşanan tekinsiz olayları ve başlarına gelenleri kıyametin habercisi vukuatlar olarak gören ahalisini ele alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.