Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

4.647 Gösterim
23 Şubat 2018 12:20
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Şubat ayının son hafta sonunda üçü yerli, beşi yabancı olmak üzere toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Özgür Bakar'ın yönetmenliğini üstlendiği Alem-i Cin, 25. yaş gününden sonra görmeye başladığı kabusların izini süren Yeliz'in hikâyesini ele alıyor.

James Ivory'nin André Aciman'ın aynı isimli romanından uyarladığı, yönetmenliğini Luca Guadagnino'nun üstlendiği Call Me by Your Name, 80'lerin ilk yarısında Kuzey İtalya'da hayatları kesişen genç Elio ile babasının asistanı Oliver'ın hikâyesini anlatıyor.

Ridley Scott'ın yönettiği All the Money in the World, o dönem dünyanın sayılı zenginlerinden olan petrol milyaderi Jean Paul Getty'nin, kaçırılan torununun fidyesini ödemek istememesi sonrası gelişen ilginç olayları konu ediniyor.

Sean Baker'ın yönettiği, birçok önemli uluslararası festivalde gösterilen The Florida Project, Florida'da okulların tatil olduğu sıcak yaz aylarında altı yaşındaki Moonee ve arkadaşlarının yaşadıklarını anlatıyor.

Aşk Tutulması ve Çakallarla Dans serisi gibi yapımlarla tanınan Murat Şeker'in bir aile komedisi olan yeni filmi Görevimiz Tatil, yıllardır tatile gitmemiş bir ailenin Ege'de bir köye doğru yola çıkışlarını ve bu yolculukta yaşadıkları maceraları konu ediniyor.

Muhammet Çakıral'ın yazıp yönettiği Kırlangıçlar Susamışsa, Karadeniz'de bir dağ köyünün bölgeyi işgale yeltenen HES'çilere karşı verdikleri mücadeleyi konu ediniyor.

Bruce Macdonald ve Gabriel Sabloff'un yönetmenliğini üstlendiği Samson, üstün güçlere sahip savaşçı Samson'un hikâyesini anlatıyor.

Tavşan Peter'da, nesiller boyu okuyucuları cezbetmiş olan bu afacan ve maceracı kahraman, bu kez kendi çağdaş komedisinin başrolünü üstleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.