Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

4.249 Gösterim
16 Şubat 2018 12:30
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda dördü yerli, dördü yabancı olmak üzere toplam sekiz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Oğuz Yalçın'ın yönettiği Antep Fıstığı, Almanya'da doğup büyümüş, babası Gaziantepli olan Simge'nin, dedesinin kendisine miras bırakması sonucu Gaziantep'e gelmesiyle gelişen olayları anlatıyor.

Toronto Uluslararası Film Festivali'nde prömiyerini gerçekleştiren I, Tonya; Amerika şampiyonu buz patenci Tonya Harding ve eski eşi Jeff Gillooly'la gerçekleştirilen bir röportaj üzerinden kaleme alınarak Harding'in kariyeri ve 1994 yılındaki komplo skandalına odaklanıyor.

Captain America: Civil War ile Marvel Sinematik Evreni'ne giriş yapan Black Panther'ın solo filmi, Wakanda Kralı babasının ölümünden sonra tahta geçmek ve kral olarak gerçek yerini almak üzere Afrika'daki yuvasına dönen T'Challa'nın hikâyesini konu ediniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Büşra Develi'nin başrollerinde yer aldığı Hadi Be Oğlum, hayatını oğlu Efe'ye adayan balıkçı Ali'nin hikâyesini anlatıyor.

Mehmet Ali Zaim'in yönettiği Kapıdaki Sır, oğlunun elinden alınmasına sebep olan bir lanetin tutsak ettiği bir kadının hikâyesini anlatıyor.

Holger Tappe'nin yönetmenliğini üstlendiği animasyon film Mutlu Canavar Ailesi, her ferdinin farklı dertlerinin olduğu Wishbone ailesinin, bir büyü sonucu canavarlara dönüşmelerini anlatıyor.

Ümit Ünal'ın yazıp yönettiği Sofra Sırları, hayatını sadece evine ve kocasına adamış bir ev hanımı olarak görünen Neslihan'ın, eşiyle ilgili bazı gerçekleri öğrenmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

Guillermo Del Toro'nun, Venedik'ten Altın Aslan ödülüyle dönen ve Oscarlarda 13 dalda adaylık kazanan filmi The Shape of Water, Soğuk Savaş'ın iyice kızıştığı 1963 yılında Elisa'nın, çalıştığı bir devlet laboratuvarında insansı bir su yaratığının üzerinde gerçekleştirilen deneylere şahit olmasıyla yaşananları konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.