Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

4.711 Gösterim
29 Aralık 2017 13:00
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

2017 yılının son hafta sonunda üçü yerli, beşi yabancı olmak üzere toplam sekiz yeni film vizyondaki yerini aldı.


Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan ve Jack Black'in yer aldığı Jumanji: Vahşi Orman, her biri belli başlı özelliklere sahip olan avatarlara dönüşen dört arkadaşın macerasını anlatıyor.

Robin Campillo'nun yönettiği ve prömiyerini Cannes Film Festivali'nde gerçekleştiren Kalp Atışı Dakikada 120, 1990'ların başında AIDS'e karşı farkındalık yaratmaya çabalayan Act-Up Paris aktivist örgütünün hikâyesini anlatıyor.

Maggie Q'nun başrolünde yer aldığı Slumber, kendini karanlık bir ruh ile mücadele içerisinde bulan Alice'in hikâyesini anlatıyor.

Hugh Welchman ve Dorota Kobiela'nın yönettiği Loving Vincent, ünlü ressam Van Gogh'un hayatını, ressamın tablolarından esinlenerek hazırlanan bir estetikle gözler önüne seriyor.

Hugh Jackman, Rebecca Ferguson ve Michelle Williams gibi isimlerin yer aldığı Muhteşem Showman, P.T. Barnum'un hikâyesi ekseninde şov dünyasının yükselişini ele alıyor.

İhsan Taş'ın yazıp yönettiği Parayı Bulduk, gizli bir kumarhane olduğundan habersiz olduğu film setinde çalışmaya başlayan Kemal'in hikâyesini anlatıyor.

Yönetmenliğini Mahmut Fazıl Coşkun'un üstlendiği Anons, ordudan tasfiye edilmiş dört eski askerin bir gece boyunca süren sıra dışı yolculuğunu anlatıyor.

Murat Aslan'ın yazıp yönettiği Asya, yetmiş yaşındaki Pier'in, beynindeki tümörün büyümesiyle ötanazi kararını alması ve Asya adındaki bir bakıcıyla tanışması sonrası yaşananları anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.