Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

6.193 Gösterim
22 Aralık 2017 16:00
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda dördü yerli, dördü yabancı olmak üzere toplam sekiz yeni film vizyondaki yerini aldı.


Buğra Gülsoy ile Özge Özpirinçci'nin başrolünde yer aldığı Acı Tatlı Ekşi, çocukluk arkadaşı olan Duygu ile Murat'ın, üniversitede filizlenen aşkını konu ediniyor.

Hasan Karcı'nın yönettiği Belalılar, ünlü ve acımasız bir Meksikalı haydut olan Mask'ın hikâyesini anlatıyor.

Woody Allen'ın yönettiği, başrollerinde Kate Winslet, Juno Temple ve Justin Timberlake'in yer aldığı Dönme Dolap, Coney Adası'nda yolları kesişen dört karakterin hikâyesini ele alıyor.

Türkiye'nin önemli edebiyatçılarından Mehmet Eroğlu'nun Düş Kırgınları adlı romanından uyarlanan aynı isimli film, Selim Güneş'in ikinci uzun metraj filmi.

2016 yılında gösterime girip gişede hatırı sayılır bir başarı yakalayan Bad Moms'ın devam filmi A Bad Moms Christmas, kurallara karşı koyan üç anne; Amy, Kiki ve Carla'nın Noel maceralarını anlatıyor.

Carlos Saldanha'nın yönettiği Ferdinand, iyi kalpli bir boğa olan Ferdinand'ın, yakalanıp alıkonduktan sonra evine geri dönme çabasını anlatıyor.

Mehmet Günsür'ün başrolünde yer aldığı Martıların Efendisi, deniz kıyısında sükûnet içerisinde yaşayan bir adamın, bir kadınla tanışması sonrası değişen hayatını konu ediniyor.

Jake Gyllenhaal'un başrolünde yer aldığı Pes Etme, 2013 yılında Boston Maratonu'nun bitiş noktasına yakın bir bölgede gerçekleştirilen bombalı saldırının ardından, 27 yaşındaki Bostonlu bir işçi olan Jeff Bauman'ın gerçek hayat hikâyesini konu alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.