Vizyonda bu hafta: 8 film gösterime giriyor

3.635 Gösterim
2 Haziran 2017 12:30
Vizyonda bu hafta: 8 film gösterime giriyor

Hafta sonunda üçü yerli, dördü yabancı olmak üzere toplam yedi yeni film seyircinin karşısına çıkıyor. 30 yıl sonra yenilenmiş kopyasıyla vizyona giren Anayurt Oteli de seyirciyle buluşuyor.


Yusuf Atılgan'ın ünlü eserinden Ömer Kavur'un sinemaya uyarladığı ve en iyi yerli yapımlardan biri olarak anılan Anayurt Oteli, vizyona girişinin otuzuncu yılında restore edilmiş özel kopyasıyla yeniden seyirciyle buluşuyor.

Bahadır Abşin'in yönettiği Bambaşka, trajik bir kaza sonucu hayata olan heyecanını kaybeden bir üniversite öğrencisinin, aşkla yaşama tutunma hikâyesini anlatıyor.

Berk Aygül'ün yazıp yönettiği Bir Damla Aşk, tesadüfen çocukluk aşkı Damla'yla karşılaşan Hasan'ın, Damla'yı oyunculuk atölyesine davet etmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

David Soren'in yönetmenliğini üstlendiği Kaptan Düşükdon, hayal gücü yüksek George ve Harold'ın, okul müdürünü hipnotize etmelerini ve bunun sonucunda müdürün kendisini şapşal bir süper kahraman olan Kaptan Düşükdon zannetmesi ile gelişen olayları konu ediniyor.

Gülşen Güner'in yönettiği Nefrin, babalarının vefatı sonrası kendilerine miras kalan Araf ve Enes'in hikâyesini anlatıyor.

Başrollerinde Dwayne Johnson ve Zac Efron'un yer aldığı Sahil Güvenlik, 90'lı yıllarda adından söz ettiren dizi Baywatch'u günümüzde geçen bir hikâyeyle sinemaya uyarlıyor.

Nirpal Bhogal'ın yönettiği Şeytanın Çocuğu, çocuklarının doğmasının akabinde başlarına sıra dışı olaylar gelen bir aileyi konu ediniyor.

Patty Jenkins'in yönettiği, başrolünde Gal Gadot'un yer aldığı Wonder Woman, yenilmez bir savaşçı olan Amazon prensesi Diana'nın, dünyada meydana gelmekte olan büyük savaşı durdurmak için yola çıkmasını konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.