Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

2.636 Gösterim
22 Eylül 2017 12:00
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

Hafta sonunda üçü yerli, dördü yabancı olmak üzere toplam yedi yeni film gösterime giriyor.


Gökhan Keser'in başrolünde yer aldığı Atçalı Kel Mehmet, II. Mahmut döneminde yaşayan ve her daim halkın yanında yer alan efe Atçalı Kel Mehmet'in hikâyesini anlatıyor.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı Ay Lav Yu, 2010 yılında sinema salonlarında seyircinin beğenisini kazandıktan sonra Ay Lav Yu Tuu ile birlikte seriye dönüşüyor.

Oscar ödüllü yönetmen Asghar Farhadi'ye 2009 yılında Berlin Film Festivali'nde En İyi Yönetmen Ödülü kazandıran Elly Hakkında, 8 yıl sonra Türkiye'de ilk kez sinemalara geliyor.

Agnieszka Holland'ın Kasia Adamik ile birlikte yönettiği Pokot, hayvan hakları savunucusu Janina'nın, komşusunun öldürülmesi ve iki köpeğinin ortadan kaybolmasıyla bu konuda yürüttüğü kişisel araştırmayı odağına alıyor.

Peter Dukes'un yazıp yönettiği Kaçış Odası, korku filmi hayranı Jeff ile Ben'in, sevgilileri Jess ile Angie'yi de alarak eğlence amacıyla gittikleri kaçış odasında yaşananları konu ediniyor.

Matthew Vaughn'un yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu serinin ikinci filmi Altın Çember, karargâhları yıkılan Kingsman gizli servisi ajanlarının, dünyayı kurtarmak için kurumun ABD'deki muadili Statesman ile birlikte çalışmasını konu ediniyor.

Cemil Ağacıkoğlu'nun yazıp yönettiği Tarla, saplandığı borç batağından çıkmak için ailesinin memleketteki tarlasını satmaya yola koyulan Tarık ile kardeşi Emre'nin hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.