Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

4.567 Gösterim
16 Aralık 2016 11:15
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

Bu hafta sonu sinemalarda beşi yerli, ikisi yabancı olmak üzere toplamda yedi yeni film gösterime giriyor.


Aydemir Akbaş'ın başrolünde yer aldığı Alemde 1 Gece, ters giden bir gecede yaşananları konu ediniyor.

Zach Galifianakis ile Kristen Wiig'in başrollerini paylaştığı Aptallar Çetesi (Mastermind), birden çok beceriksizin karıştığı bir soygunu konu ediniyor.

Kenan Öztürk'ün yönetmenliğini yaptığı, başrollerinde Yavuz Seçkin, Serkan Şengül, Seda Güven gibi isimlerin yer aldığı Oldu mu Şimdi?, talihsizliklerin hep kendisini bulduğu Yaşar'ın hikâyesini anlatıyor.

Güç Uyanıyor sonrası genişletilmiş Star Wars evreninde farklı bir hikâye anlatacak olan Rogue One: Bir Star Wars HikâyesiStar Wars: A New Hope öncesine giderek imparatorluğun en büyük silahı Ölüm Yıldızı'nın planlarını çalmak için yola çıkan bir grup cesur isyancıya odaklanacak.

Çektiği Sağ Salim ve Sağ Salim 2: Sil Baştan ile çıkış yapan Ersoy Güler'in yeni filmi Sen Sağ Ben Selamet, müebbet yiyen Sansar ve tahliyesine 2 gün kalan Selamet'in aynı nakil aracına binmesiyle başlayan macerayı ele alacak.

Yeşim Ustaoğlu'nun yeni filmi Tereddüt, birbirinden çok farklı hayatlar yaşayan iki kadının yollarının kesişmesiyle gerçekleşenleri anlatıyor. Toronto'da prömiyerini gerçekleştiren film, Antalya'dan da ödülle dönmüştü.

Kemal Özdemir'in senaryosunu kaleme alıp yönetmenliğini üstlendiği Zuzula, sakin bir kasabaya yerleşen bir yazarın başından geçenleri anlatan, son dönem yerli korku filmlerinden biri.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.