Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

3.749 Gösterim
9 Aralık 2016 12:30
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

Aralık ayının ikinci hafta sonunda dördü yabancı, üçü yerli olmak üzere toplamda yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Oscar'lı oyuncu Marion Cotillard'ın başrolde yer aldığı ve 2016 Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışan film, II. Dünya Savaşı sonrasında geçen tutku dolu bir aşk hikâyesini konu alıyor.

Josh Gordon ve Will Speck'in yönetmenliğini üstlendiği Çılgın Ofis Partisi (Office Christmas Party), ofiste düzenlenen bir Noel partisinin rayından çıkmasını konu ediniyor.

Tek Başına Bir Adam (A Single Man) ile kendisiyle alakalı tüm şüpheleri gideren Tom Ford, yeni filmi Gece Hayvanları'nda gizemli bir hikâyeyi ele alıyor. Venedik'ten Jüri Büyük Ödülü ile dönen film, oyuncu kadrosunda bulunan Amy Adams, Jake Gyllenhaal ve Michael Shannon gibi isimlerle de dikkat çekiyor.

Serdar Işık'ın yönettiği ve Toygan Avanoğlu, Öznur Serçeler, Füsun Demirel ile Anıl İlter'in oynadığı Hayati Tehlike, bir fırında çalışırken bir anda kendini mafyanın içerisinde bulan Hayati'nin hikâyesini anlatıyor.

 

Çiğdem Sezgin'in yazıp yönettiği, başrollerinde Şenay Gürler, İnanç Konukçu ve Hakan Karahan 'ın yer aldığı Kasap Havası, taksici Ahmet ile kendisinden yaşça büyük olan Leyla'nın ilişkisini ele alıyor.

Bu yılın öne çıkan animasyonlarından Şarkını Söyle (Sing), herkesin içindeki parlak yıldızı ortaya çıkarma hikayesini konu alıyor.

Başrollerinde Tolga Çevik, Cengiz Bozkurt ve Melis Birkan'ın yer aldığı, Tolga Örnek'in yönetmen koltuğunda oturduğu Sen Benim HerŞeyimsin, kendini kucağında bir bebekle bulan, bekar bir adamın hayatını anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.