Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

4.095 Gösterim
2 Aralık 2016 11:00
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

Aralık ayının ilk hafta sonunda yedisi yeni, biri daha önce vizyona girmiş bir film olmak üzere toplamda sekiz film gösterime giriyor.


Kıvanç Sezer'in yazıp yönettiği, birçok uluslararası festivalde gösterilen Babamın Kanatları, kanser hastası olduğunu öğrenen İbrahim ile yeğeni Yusuf'un hikâyeleri üzerinden önlenebilir işçi ölümlerine çarpıcı bir bakış atıyor.

Patron Mutlu Son İstiyor ve Kocan Kadar Konuş filmlerinin yönetmenliğini üstlenen Kıvanç Baruönü'nün yönetmen koltuğunda oturduğu, Gupse Özay'ın senaryosuna imza atıp başrolünde yer aldığı Görümce, gelin ile görümce arasındaki çekişmeyi mizahi yönden ele alıyor.

Viktor Lakisov'un yazıp yönettiği animasyon Kahraman Ördek, yemyeşil bir adada yaşayan iki farklı ördek grubunun adayı tehdit eden bir kötüye karşı güçlerini birleştirmesini anlatıyor.

Anna Foerster'in yönetmenliğini üstlendiği, Kate Beckinsale'in Selene'e yeniden can vereceği Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları, Lycan ve Vampir Savaşı arasında kalmış Selene'in hikâyesini anlatmaya devam ediyor.

Oyuncu Ufuk Bayraktar'ın ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimi olan, Antalya'da Altın Portakal Seyirci Ödülü'nü kazanmış Kümes, 1950'lerde küçük bir köyde yaşayan bir ailenin hayatını anlatıyor. Film yaz aylarındaki gösteriminden sonra ikinci kez vizyona girmiş olacak.

Ümit Köreken'in yönetmenliğini üstlendiği, bu yıl kazandığı Altın Portakal ile dikkat çeken Mavi Bisiklet, 13 yaşındaki Ali'nin hikâyesini anlatıyor. Film, Antalya'da Altın Portakal'ın yanı sıra yönetmen ve senaryo ödüllerine de uzanmıştı.

Müttefik, 1942 yılında Kuzey Afrika'da düşman hattında savaşan Fransız direniş savaşçısı Marianne Beausejour (Cotillard) ile karşılaşan istihbarat subayı Max Vatan'ın (Pitt) hikâyesini konu alıyor.

Tiyatrocu ve sinema oyuncusu Ahmet Yenilmez'in Özge Aras ile birlikte senaryosuna imza attığı, yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrolünde yer aldığı Sevdam Gözlerinde KaldıMuhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünü bir aşk hikâyesi ile ele alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.