Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

4.033 Gösterim
18 Kasım 2016 10:42
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

Her hafta birbirinden iddialı filmlerin gösterime girdiği bu sinema sezonunun yoğun temposu bu hafta sonu da devam edecek gibi duruyor. Özcan Deniz'in İkinci Şans filmi ve J.K. Rowling'in sihirbazlar dünyasına yeni bir başlangıç niteliğindeki Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? başta olmak üzere bu hafta sonu yedi yeni film gösterime giriyor.


Adam Mısın!Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı, Abdülkerim Durmaz ve Ertem Şener'den oluşan Beyaz Futbol ekibinin başına gelenleri ele alıyor.

Bir önceki filmi Ayı Kardeşler: Kurtarma Operasyonu adıyla vizyona giren serinin yeni bölümü Ayı Kardeşler: Büyülü Kış yepyeni bir macerayla geri dönüyor.

Muharrem Özabat'ın yazıp yönettiği Bir Şey Değilim, genç tiyatrocu Mahmut'un başından geçenleri anlatıyor.

J.K. Rowling'in Harry Potter dünyasını genişletilmiş bir büyücü dünyasına evrilttiği Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?, nadir bulunan fantastik canavarlar üzerine çalışmalar yapan gezgin büyücü Newt Scamander'ın New York'taki maerasını ele alıyor. 

Asmalı Konak dizisinin başrol oyuncuları Nurgül Yeşilçay ile Özcan Deniz'in yeniden bir araya geldiği İkinci Şans, tanıştıklarında birbirinden nefret eden iki zıt karakterin, birbirilerinin geçmişini öğrendikçe kendilerine ikinci bir şans aramalarına odaklanıyor.

4 Ay, 3 Hafta, 2 Gün filmiyle 2007 yılında Cannes Film Festivali'nden Altın Palmiye dâhil olmak üzere üç ödülle birden dönen, Rumen Yeni Dalgası'nın önemli yönetmenlerinden Cristian Mungiu'nun yeni filmi Mezuniyetile ebeveynliği ve toplumsal yozlaşmayı odağına alıyor.

Oculus'un yönetmenliğini üstlenmiş olan Mike Flanagan'ın yönettiği  Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı, 2014 yılının öne çıkan korku filmlerinden biri olan Ouija'nın köken hikâyesini anlatacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.