Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

3.691 Gösterim
14 Ekim 2016 08:58
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

Bu hafta sonu gösterime girecek yeni yapımlarda, nicelik olarak yine yerli filmlerin üstünlüğü bulunuyor. Gösterime giren yedi yeni filmin dördü yerli yapımken, Almanya yapımı Ansızın'ın yönetmenliğini ise Aslı Özge üstleniyor.


Köprüdekiler ve Hayatboyu filmleriyle birçok festivalden ödülle dönen Aslı Özge'nin yazıp yönettiği ilk Almanca yapım olan Ansızın, Almanya taşrasında bir anlık kıvılcımla değişen hayatları konu ediniyor.

Yönetmenliğini Ahmet Can Kasap'ın üstlendiği Berzah: Cin Alemi, birtakım varlıkların pençesinde kalan Mete'nin hikâyesini ele alan bir korku filmi.

Brown'un yayımlanan son kitabı ve Robert Langdon serisinin de son halkası olan Cehennem, Tom Hanks'in canlandırdığı Profesör Langdon'ın gözlerini başına ne geldiğini bilmez bir şekilde Floransa'da açmasını ve Langdon'ın buradan yola çıkarak kendisini içinde bulduğu gizemi çözmeye çalışmasını anlatacak.

Dört farklı ağırlık sınıfında dünya şampiyonu unvanını kazanmayı başaran efsanevi boksör Roberto Durán'ın Panama sokaklarından önemli bir boks kariyerine uzanan hikâyesini anlatacak filmde, bir başka boks efsanesi antrenör Ray Arcel ile Durán'ın en büyük rakiplerinden Sugar Ray Leonard da yer alacak.

Semra Dündar'ın yazıp yönettiği Oğlan Bizim Kız Bizim, iki birbirine zıt karakter olan Barış ile Zeynep'in aşık olma hikâyesini anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Aras Aydın ve Melis Babadağ yer alıyor.

Cem Tabak'ın yönetmenliğini üstlendiği Seni Seven Ölsün, geçmişe dayanan bir tılsımın etkisini bozarak bir araya gelmeye çalışan iki aşığın hikâyesini anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Alper Saldıran ile Fulya Zenginer yer alıyor.

Osman Sonant, Beyti Engin, Mesut Can Tomay, Kadir Çöpdemir ve Pascal Nouma'nın başrollerinde olduğu Yolsuzlar Çetesi, mutluluğun ve yırtmanın peşinden koşan iki dostun varoluş hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.