Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

3.481 Gösterim
9 Eylül 2016 15:45
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

Eylül ayının ikinci hafta sonunda, ikisi yerli beşi yabancı olmak üzere farklı türlerde yedi yeni film gösterime giriyor.


Umut Kırca'nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu, başrollerinde Ceren Moray, Emre Karayel, Begüm Kütük gibi isimlerin yer aldığı El Değmemiş Aşk, zorla evlendirilen Zafer'in kendini içerisinde bulduğu, çıkılması zor aşk üçgenini konu ediniyor. BKM yapımı film, bu hafta sonu vizyona girecek filmler arasında en çok lokasyonda gösterilecek yapım.

1959 yılında William Wyler yönetiminde sinemaya uyarlanan ve 11 dalda Oscar'a uzanan Ben-Hur'un modern yeniden çevrimi, bu haftanın öne çıkan filmlerinden bir diğeri. Jack Huston, Morgan Freeman, Toby Kebbell gibi oyuncuların yanı sıra, tanıdık bir isim Haluk Bilginer de filmde yer alıyor.

Hong Kong'lu bir detektif olan Bennie Chan, yolunun kesiştiği Amerikalı kumarbaz Connor ile birlikte kötü namıyla ünlü Çin mafyasına savaş açar. Konusu itibarıyla alışılageldik bir Jackie Chan filmi olarak göze çarpan Toz Ol'da, ünlü oyuncuya Jackass serisinden tanıdığımız Johnny Knoxville eşlik ediyor.

Volkan Akbaş'ın yönetmenliğini üstlendiği Azem 4: Alacakaranlık, bu haftanın korku filmi olarak öne çıkıyor. Serinin çizgisini sürdürmeyi planlayan film, gerçek cin hikâyelerinin izini sürüyor.

Tom Hanks, Clint Eastwood'un yönettiği yeni filmi Sully'de yeniden biyografik bir karaktere hayat veriyor. Eski pilot Chesley Sullenger'ın kitabından sinemaya uyarlanan filmde, pilotu Tom Hanks canlandırırken, Aaron Eckhart, Laura Linney, Anna Gunn gibi isimler de filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Korku filmlerinde Halka serisiyle birlikte, hayatımıza giren teknolojik araçlar bir lanetin iletimi için sık sık kullanılır olmuştu. Lanetli Mesaj da, sosyal medya çağında sosyal medyayı korkunun yayıldığı alan olarak kullanıyor.

Son olarak Aşk Başkadır (Love is Strange) ile izleyici karşısına çıkan Ira Sachs'ın yönettiği, hayatları kesişen iki ailenin hayalleri olan iki çocuğu Jake ile Tony'nin büyüme sancılarını, düşlerini, tecrübelerini anlatan Küçük Adamlar (Little Men), bu yılın övgülerle karşılanan bağımsız yapımlarından biri. Film, büyüme hikâyesi sevenler için vizyonda güzel bir alternatif oluşturuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.