Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

3.468 Gösterim
29 Aralık 2023 11:28
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, beşi yabancı ikisi yerli olmak üzere toplam yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


20. yılına özel olarak bir kez daha sinemalara gelen Aşk Her Yerde filminde, Noel'e birkaç hafta farklı çiftlerin yolu Londra’da kesişir. Bazıları aşık olurken bazılarının kalbi kırılacak, kimi doğru, kimisi de yanlış insanla karşılaşacak ama bu sımsıcak hikayede ne olursa olsun hep aşk kazanacaktır.

 

Film, 12 yaşındaki öğrencisiyle birlikte olmasından ötürü reşit olmayan birine cinsel istismar suçundan hapse giren öğretmen Mary Kay Letourneau'nün hikâyesinden uyarlandı. May December'da, öğrencisiyle birlikteliğinin üzerinden yaklaşık 20 yıl sonra hayatı filme çevrilecek olan Gracie Atherton-Yoo'nun, filmde kendisini canlandıracak olan oyuncu Elizabeth Berry ile birlikte geçirdiği zaman konu ediliyor.

 

Film, istismara uğradığı babası tarafından ceza olarak köpek kafesine atıldıktan sonra köpeklerle özel bir bağ geliştiren Douglas'ın hikâyesini anlatıyor.

 

Film, arkadaşına musallat olan kötü ruhtan kurtulmak için kökleriyle yüzleşmek zorunda olan bir gencin hikâyesini anlatıyor.

 

Film, zor bir hamilelik dönemi yaşayan Julie'nin yeni taşındıkları evde yaşadıklarını konu ediniyor.

 

Senaristliğini ve yönetmenliğini İbrahim Büyükak’ın üstlendiği Mutluyuz, boşanma aşamasında olan bir çiftin hayatını konu ediniyor.

 

Rafadan Tayfa serisinin dördüncü filminde; ekip bu defa, Ajan ve adamları tarafından kontrolden çıkarılmış olan Hayrimatör’ü kurtarmak için bir araya gelecektir.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.