Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

1.904 Gösterim
20 Ekim 2023 11:19
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, üçü yabancı dördü yerli olmak üzere toplam yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Michel Gondry imzalı film, yapımcılarıyla yaşadığı anlaşmazlıklar sonucu filmini teyzesinin evinde bitirmek zorunda kalan yönetmen Marc'ın, kaybettiği ilhamını geri kazanma çabasını konu ediniyor.

 

Film, 1920'lerde Oklahoma'da yaşadıkları bölgede petrol çıkmasıyla mensupları birer birer öldürülen Osage yerli halkını ve o dönem hâlâ iptidai hâlde olan FBI'ın bu dava için sürdürdüğü soruşturmayı konu ediniyor.

 

Film, aşkı Sedef için Sedef'in dedesi İskender'in zorlu askeri eğitim şartını kabul eden Alper'in bu süreçte yaşadıklarını anlatıyor.

 

Film, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte Doğu Ekspresi ile Kars'a gitmek için yola çıkan İbi'nin, treni Bilinmez Diyar'a ışınlayan kötü bir masal kahramanına karşı arkadaşlarıyla birlikte verdiği mücadeleyi konu ediniyor.

 

Film, Trabzon'un Çaykara ilçesine atanan koyu Fenerbahçeli bir öğretmenin gözünden Trabzonspor-Fenerbahçe rekabetinin yansımaları anlatılıyor. 

 

Film, şiddet gördüğü kocasından kaçmaya çalıştığı sırada çıkan arbedede ateş alan silahla kocasını yaralamaktan yargılanan Emine ile onun davasını üstlenen avukat Ayten'in hikâyesini anlatıyor.

 

Ünlü korku serisi Testere'nin kronolojik olarak ilk filmiyle ikinci filmi arasında geçen olayları konu edinen yeni halkası Testere X, Jigsaw'un kendi yöntemleriyle bir intikamın peşine düşmesini anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.