Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

15.052 Gösterim
16 Haziran 2023 14:25
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, dördü yabancı üçü yerli olmak üzere toplam yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, 1955 civarında bir Amerikan çöl kasabasında geçiyor. Kıdemsiz Yıldız Gözlemcileri ve Askeri Uzay Öğrencileri Kongresi’nin (tüm ülkeden öğrencileri ve ebeveynleri birlik ve akademik rekabet için bir araya getirmek amacıyla düzenlenen) programı, dünyayı değiştiren olaylarla bir şekilde altüst olur.

 

Film, oğlu Can ile kendi dünyalarında yaşayan Altan'ın, oğlunun ciddi bir hastalık boğuşmasıyla birlikte Can'ı mutlu etmenin yolunu çizgi romanlarda bulmasını konu ediniyor.

 

Ateş, toprak, hava ve su gibi dört temel elementten oluşan bireylerin birlikte yaşadığı bir dünyayı tasvir eden Elemental, ateşten oluşan Alev ile sudan oluşan Deniz'in, mensup oldukları elementlerin doğası gereği karşılaştıkları engellere rağmen yaşadıklarını anlatıyor.

 

The Flash, annesinin ölümünü engellemek için gücünü kullanarak zamanda geriye giden Barry Allen'ın, zamanın lineer akışında istenmeyen sonuçlara yol açmasını konu alıyor. 

 

Hüddam serisinin 3. devam filmi olan Hüddam 3: Lamia, yıllar önce hizmetkarı Lamia ile yanlış bir anlaşma yapan Davut’un anlaşmayı bozmak için kendi canına kıymasıyla başlayan olayları konu ediniyor.

 

Film, geleneksel bir ailenin ferdi olan Haydar'ın bir erotik kabareye girip birlikte çalıştığı trans kadın şarkıcıya aşık olmasıyla gelişen olayları anlatıyor.

 

Film, obsesif bir kişilik olan Mert'in Beren'e aşık olduktan sonra yaşadıklarını konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.