Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

5.579 Gösterim
5 Mayıs 2023 11:14
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, altısı yabancı biri yerli olmak üzere toplam yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, bir dedenin torununa işlemek istediği Beşiktaş ruhunu konu ediniyor.

 

Film, zamanlarının tamamını birlikte geçiren Ella ve Henry'nin, mahalleye yeni bir çocuğun taşınmasıyla yaşadıklarını anlatıyor.

 

James Gunn'ın yönettiği serinin üçüncü ve son filmi, geçmişinden gelen bir tehditle hayatı tehlikeye giren Rocket'ı kurtarmak için ekibin verdiği mücadeleyi konu ediniyor.

 

Film, iki iyi arkadaş, Madeleine ile Pauline’in, etraflarında dönen erkeklerin saflık ve aptallıklarından faydalanmalarını konu alıyor.

 

Yaşamı boyunca 100.000'den fazla şeytan çıkarma gerçekleştiren İtalyan rahip Gabriel Amorth’un gerçek notlarından esinlenen filmde, Amorth’un küçük bir çocuğa musallat olan şeytanı çıkartmaya çalışırken Vatikan’ın gizli tutmaya çalıştığı asırlık komplosunu ortaya çıkarması konu alınıyor.

 

Film, babasının ölümünü derinlemesine araştırmaya koyulan Helen'in karşısına çıkan gizemleri çözmeye çalışmasını konu ediniyor.

 

Film, çekici ama sorunlu genç adam Travis ile karanlık geçmişini kapatıp, hayatına sıradan bir üniversite öğrencisi olarak devam eden Abby arasındaki tutkulu aşkı anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.